Kayınvalidem bebeğin üstünü ört üşütür diyo

Uzun kollu giydiriyprum hep köyde yanında bide dört katlı müslinim var üstünü ört karnını ğatüme diyor her dakika siz ne yapıyorsunuz

Hava kaç derece orda? Ben uzun kollu tulum giydiriyorum Muğla’da ama baya ince. Başka da bir şey örtmüyorum

Bebeğimin uyuduğu oda 27 28 derece nerdeyse doğduğu gunden beri kolsuz zıbın ve corapla duruyor. Uyurken ince müslin örtüyü bacaklarina ortuyorum sadece.

Bebek kolay kolay üşümez arkadaşlar bebekler için ideal sıcaklık 22 derece sonra isilik olur yavrucaklat yazık eğer çok sıcaksa bi bez bi atlet yeter
Bebeğin sırtı gögüsü soğuk değilse üşümüyodur

1 Beğeni

Benim oğlum kusuyor… kaynanam ince giydirdigim için kustuginu söylüyor… hayır reflüsü var diyorum. Çocuğa hastalık yakıştırması yapma üşüyor ondan kusuyor diyor… gerisini sen düşün. Ki benim evim cehennem gibi… sadece sabah karşı camlar açıkken biraz serin oluyor.

Canım kaynanalar öyle benim oğlumda ağır alerji var çocuğa hastalık yakıştırma beyaz tenli olduğundan kızarıyo alerjisi yok diyo çocuğa yoğurt yumurta verin diyo ki eline krema değdi geçen gün şişti çocuk kıpkırmızı ilacını zor verdim düşün buna inanmıyor kadın o yüzden ben teşekkür ederim fikrin için ama sormadım ki sana diyorum geçiyorum

1 Beğeni

Valla 27 derecelik evde altında bir bez bir de kolsuz çıtçıtli body var. Çocukları sıcakta bunaltmamak gerek isilik olur dedi hekimimiz. Eğer ense yada bağrı soğuk ise çocuk usuyordur eli ayağı burnunu kontrol etmeniz yanlış olur. Zaten oralarda kılcal damarlar yoktur. Dedi hekimimiz.

Ben gündüz hiç bişey örtmüyorum gecede bi müslin battaniye o kadar süreklide çıtçıtlı zıbınla. Bebeği çok hassas alıştırmamak gerek ben ilk kızımı hep çok esirgedim hastaneden çıkmadık

Hepsi aynı Göktuğ huzursuz kimseye gitmek istemiyor inmiyor kucağımdan diyorum atak haftası bunlar normal diyorum o da ağzının kenarı ile bunlarda başımıza uzman kesilmiş atak nedir saçma sapan internetten duyduğu şeyler çocuğu alistirmis kucağa diyor çok bilmişler geri kafalılar resmen eski devirden çıkamamışlar

1 Beğeni

Sizin doktora benim kaynanamı götürsek… :sweat_smile::sweat_smile: