Kaynana belası ! Görümce terörü!

Ya bu modeller bana mı denk geldi sizde de varmi ? Arkadaşlar kaynanam kızımı sevmeye geldi ama banada laf dokandırmadan rahat edemiyor kadın çocugum 4 aylık dha oturamaması çok normal neymış bnm yuzunden oturamıyomuş belını doğdugunda bağlamamişimda dık olmamiş yürüteç alcakmişim 4 aylık bebeğe erken bastırmak iyi drgıl dıyom laftan anlamıyo görumcem hergun sarıyo her fırsatı değerlendırıyo bna gelmk için 9 yaşında oğlu var bebegımı hırpalıyo ypma deyip alınca anali oğlu trıp atıyolar bı görsenız cocuguma sahip cıkcam diye gozume uyku girmiyor artık naptımsa baş edemedim onların yuzunden yurtdışına yerleşıyorum kafayı yedırttıler bana eşım de senin ailen geliyosa benmkide gelcek deyip arkamda durmuyor benim ailem böyle yspmıyokı bıde kaynanam bana bir emır edıyo görsenız varya bana dıyokı yılbaşında bendesınız he hersenekı gibi benim bebegımın bır uyku duzenı var fosur fosur sihara içiyolar sesten durulmuyl işleri güçleri roman havası oynamak zaten bızım semtte hep sılaj sıkıyolar ben o gun cıkmak istemiyoruö ama baska şansım yok bıktım artık hayatımdan

Esin ne iş yapıyor senin uzak biyerde çalışmasını sağlayıp olabildiğince uzağa kacman lazım valla Allah sabır versin benim ikinci evliliğim ilkinde de bunda da hiç böyle şeyler yaşamadım Allah’a şükür . Olsa kafayı yerdim heralde

Eşın kurye onların yuzunden burdakı evımı bozdum yurtdısı yerleşıyorum eşımle ınanın tüm düzenımı bozdular gece gunduz rahatım yok uykularım kaçıyor artık hiç iyi değilim tek huzurum olsun uzak olsunlarda razıyım eşımlede her dakka aram bozuluyo onların yuzunden canımdan bezdım

1 Beğeni

Valla bende ilgisizlikten yakınıyordum şikayet ediyordum bazen ama bu modelleri görünce halime şükrettim kaynanam görümcelerim hiçbir işimde yoklar öldüm mü kaldım mı bilmezler işime de karışmazlar daha doğrusu karışamazlar ne eşimden ne benden o yüzü bulamazlar şunu anladım ki kırmadan incitmeden en başta sınırları çizmeliyiz herşeye tamam dedikçe onlar bir üst levele atlıyorlar huzurun için fizana bile gitmen gerekiyorsa git canım inşallah uzakta huzuru bulursun

2 Beğeni

Valla biliyormusun ilgilenmedıklerı iyi birak uzak olsunlar daha ne istiyosun beni hergun cıldırtıyolar her akşam uykumdan oluyorum eşımın 7 sulalesı benle bozdu aklını cocugumla bozdu başımı kurtaramıyorum kafayi yyicrm

Ne bileyim insan ilgi görmeyince de üzülüyor üç doğum yaptım manevi olarak hiç destek görmedim kayınvalidemle 10 dk mesafede oturuyoruz yabancı gibi hayırlı olsuna gelir gider hangi türlüsü daha iyi bilemedim