Kaynana ile ilgili siz olsanız ne yapardınız?

1 buçuk senedir konuşmuyoruz şimdi bir sebeple 2-3 günlük köye gidicem evler yakın farklı yakın köyde eşimde izin alamadı gelmeyecek gidesim hiç yok 2 saat falan götürürüsüm diyor eşimde gitmesem ayıp mı olur . Eşimde konuşmuyor babasıyla torununun yüzüne bakmıyor adam aylardır . Ayrıca annemleri küçük gören bir aile gidip onlara hürmet etmek hiç hoşuma gitmiyor amnemlerin arkasından bi dünya şey demişler

Eşinde konuşmuyormuş zaten hiç gerek yok bence eger eşin gelse idi onla beraber yada eşin tek uğrayabilirdi annenleri neden küçük görüyorlar kendileri makam sahibi mi olsa dahi görmeleri saçma gerçide .

Valla görümcem anlattı annemler bizim arabaya binince oyobüsle gidemiyorlar mı falan diyorlarmış zaten 6 ay evinde hizmet ettim bir gün babanla annei çağıralım torununu görsüm demediler evine. Bende soğudum zaten gidesim yok .1 buçuk senedir torunlarını görmeye gelmediler. Ayrıca annemler bayramına gittiği halde onlara bayrama bile gelmemişlerdi

İnce düşünmek için zamanımız az. Boşver. Herkesin evi, yurdu ayrı. Gittiğinde görüşme kim ne diyecek,dese bile umrunda olmasın. Kimse kendi başına gelmeyince anlamaz bazi şeyleri. Bu yüzden torununu arayıp sormayan,senin ailene saygısızlık yapanlara ne minnet edip ayaklarına gidecen. Bazı kişiler yokken hayat daha güzel​:wink: köye git kafanı dinle gel. Onları fln düşünüp de kendinide yorma. Annemle babaannemgilde dipdibe sayılır köyde ama annem gitmez etmez,babam gider isterse bizde gitmek. Gidince de konuşuluyor gitmeyince de aman salla gitsin.

Valla eşimde babasıyla konuşmadıgı için gelmiyor bizle izni bahane onun gitmek istemediği eve ben hiç gitmek istemiyorum gerçekten. Göresi varsa gelsim benim evime 1 buçuk yıldır kapımı açmadı dediğim gibi anneme babama böyle yapan birşne oğlumı sevdirmek istemiyorum gerçekten. Torununu bi eşya almadı eve 200 milyar para giriyor

Bazi yaslilar sunu anlamiyo bizimde hurmete ihtiyacimiz oldugunu…

Evet çoğu yaşlı…

Biz de son zamanlarda yasiyoruz boyle olaylari gercekten once den umursamiyordum ama artik gucume gidiyo