Kaynana sorunu

Girerim mutfagima kendime pisirim gecerim karsina…

Sen çok doğru düşünmüşsün ama beterin beteri var canım bana abisi eşimin abisi ve yengesi hakaret etti aylardır küsüm onlarla eşim ise hem onlara hem çocuklarına melekten farksız ve asla ama asla bana yapıkan yanlışu kendine yapılmış saymıyor umursamıyor böyleleri de var maalesef

Bi daha bana o şekilde yapsın öyle yapacağım zaten :joy:

Hep biz kadınlar susalım alttan alalım herşeyi görmezden gelelim istiyorlar çünkü onlar bize herşeyi yapmakta özgürler ama biz Çıtımızı çıkartmayalım aman saygı duyalım seslenmeyelim ya taş olsa çatlar insan nasıl dayansın büyük saygı göstermezse küçükte göstermez sevgiden saygıda benim için her zaman karşılıklıdır ister büyük olsun ister küçük olsun karşımdaki bana nasıl gelirse o şekilde tepki veririm kendimizden vere vere dert sahibi olacağız şu gencecik yaşlarda

Doğru xa işte herkesin kendi imtihanı . Herkes heybesine yapıp ettiğini götürecek küçük kıyametine ahiretine o yüzden bazen de küçüklerin büyüklük yapması lazım daha olmadı kaynananızla konuşun hoş ben öyle yaptım kaç defa ama anlamıyor o zaman da saygılı sessizlik dönemi başlıyor

Benim eşim çok mu farkli ki ben sana anlatsam herşeyi hepinizin ağzı açık kalır sadece şu diyeyim küçük kız kardeşi evli Kütahya’da ben hamileydim hiç bir şekilde arayıp sormadı doğum yaptım aynı çocuğum 1 ay küvözde kaldı asla aramadı eve getirdik ten sonra 2 kere geldi anasının yanına kalmaya kesinlikle çıkıp yeğenimdir deyip ne sordu ne hayırladı büyük görümcemde aynı keza ne aradı sordu eve getirdik geldi formalite icabı gördü çocuğumu merakından bi çapıt bile alıpta getirmedi her zaman da anasının yanına gelir insan düşmanı olsa böyle yapmaz benim eşimde sen git Kütahya’dan gelen kardeşini otogardan al getir ben sonradan öğreniyorum bide bunu benim eşimde aynı eşşek gibi benim tarafım yapsa bu yapılanları değil suratlarına bakmak mahallelerine bile yönünü dönmez eminim sizin eşlerinizde aynıdır

Yok yok asla anlamaz kadınla istediğin kadar konuş yine kendi bildiğini yapıyor inadına yapıyor yani eşek hoşaftan ne anlar derler ya işte tamda bu kadın için denmiş yani kimseyi bu yaştan sonra değiştiremeyiz ve hiçte uğraşamam nasıl davranıyorsa o şekilde muamele görür

Hepsi mi aynı diycemde çevremde dengeyi gayet iyi kuran eşler de varr ama benimki anlattığından bile fazlası Allah sabır versin bizlere de

Doğru eşşek hoş laftan anlamaz da işte hayırlısı olsun hakkımızda kendiniz ve bebeğiniz için olabildiğince yok saymaya saygıyı elden bırakmamaya Allah için böyle davranmaya çalışalım napalım