Doğum yapalı 1 ay oldu kaynanam sürekli bizde evi yakın oturuyo özledim diyip koşarak bize geliyo gece yarısı olsa bile okadar çok abartıyoki telefonda resimlerine bakıyorum diyo görüntülü arıyıp duruyo bide gelince yanında kaynımı kaynatamıda getiririyo kafayı yicem kızlar napıcam bilmiyorum eşimde destek olmuyo bana annem babam onlar diyo
bence çok üstüne gitmeyin eşinizinde sonuçta annesi babası birşey diyemez bize gelme fln.Yeni doğum yapmışsınız bebek için geliyorlar şimdi sonra zaten hiç gelmiycek bu kadar sık sık.Ben de yeni doğum yaptığım zaman herkes gelip giderdi sabrlı olun sadece kafaya takmamaya çalışın.Şimdi yapa yalnızım ne gelen var ne giden Gelince bebeği verin oynasınlar sevsinler siz de dinlenin
Ben sana hak veriyorum canım, torunu özlese çok sevsede özel alana biraz saygı göstermeli. Zamanlı gelmeli en azından
Gelip görseler bişey degil saat 1 de gidiyolar gece dünde akşam 11 de geldi koşturup bukadar olmaz diye düşünüyorum
Kaynanan gelince anne bebekten yapamıyorum şu işleri yap de sürekli iş ver oyalansın gelmez bu kadar sık, bide senden çay kahve bekliyolarsa Allah sabır versin vallahi
Çayda bekliyolar kahvede çocugu uyutuyorum uyandırıyo neymiş sevmeye gelmiş özlemiş uyuyan çocuga yapma bari eşimden dolayı bişeyde diyemiyorum kendimi bunalttım iyice
İlk torun galiba? İlkler genelde öyle oluyor hergün görmek istiyorlar torunu. Abimin oğlu olduğu zamanı hatırlıyorumda hergün gidip sevmek isterdik ama rahatsız etmemek adına gitmezdik. Biraz anlayış göster benim ilk kızımdada öyleydi kayınvalidem kayınbabam şuan üçüncü bebeğim arayıp sormuyorlar bile bebek nasıl diye Kalplerini kırma ama onlara ne kadar uykusuz ne kadar yorgun olduğunu anlat belki anlar erken giderler.
Bide en çok süt üretiminin gece uykusuyla olduğunu gece geç yattığın zaman sütünün azaldığını söyle
Uyandirmayalim gece zor uyuyor deyin ikram falan yapmayın bebekle ilgilenin uyuyorsa da bugün hiç durmadı çok yorgunum çok uykusuzum deyin sürekli ne kadar yorulduğunuzu anlatın esinizle de usulünce konuşun biraz sınır ihlali oluyor her gün her gün gece gündüz böyle olmaz benim daha kırkım çıkmadı rahat edemiyorum deyin
Ya benim kaynanam biraz degişik söylüyorum çocuk durmuyo gece uyumuyo uykusuzum halsizim diye ama banamısın demiyo ki halimide görüyo dedim uyandırma anne uyutamıyorum gazı çok oluyo diyorum bişey olmaz diyo eşim desem ona söylüyorum annem babam onlar benim diyo kendiside görüyo gece hiç uyumadıgımı
Öyle degişikki bana yarın ben alıp götürücem torunumu bize dedi emiyo durmaz bensiz dedigim halde bişey olmaz mama veririm diyen insan hem uykusuzum hemde böyle bilinçsiz laflar söyleyince sinirleniyorum
Lohusasın diye, böyle şeylere sinirleniyorsun canım. Haklısında, ama gelince yüz vermeyi ver
Alttan almaya çalış
Öyle kaynananın ben
Akşam11 de geliyo gece 1 de gidiyo… Eee sen ne ara uyucaksın daha bebeğin 1 aylık. Ben kendimi senin yerine koyuyorum hakkaten şuan sinirlendim. Daha yeni annesin düzen oturrtacaksın ne kadar anlayışsız bir kadın bu. Bide hizmetmi etçen sen bebeğinle ilgilenmek varken. Ay yok bacım kendi haklarına sahip çık. Kendini savunmak illaki karşıdakinin kalbini kırmak falan değil. Kendine üzül acı sen daha taze annesin. Herkez sınırını bilmelii
Bizim evde bir kural var artik kim uyandirirsa o uyutacak geri vallahi cok iyi oldu sende sakaya
Vurarak soyle.
Çok güzel yöntem… tuttum bunu… akşam uygulamaya geçiyorum