Kaynanamın aldıkları 1 hastane çıkışı 1 battaniye getirdi hastaneye onlarında etiket üzerinde idi eşimin halası bit pazarından yelek falan almış 10 TL ye geçen sandalet almış 10 TL ye verirken diyordu sen bundan hiç görmemiş sidir diye bende haa sandalet biz yazın çok giyerdik çok eskittik dedim yüzü düştü eşimin ailesinin aldıkları verdiği harçlık benim ailemin çeyreği etmez neyse
bir miktar para verdi kendi beğendiginizi alın ihtiyaçlarınızı alın diye genelde bişey almak yerine para vermeyi tercih eder alirim olmaz beğenmezler başka ihtoyci vardır diye oğlumun ramazan bayramı ilk bayramiydi o zamanda harçlık olarak 1 çeyrek ve bir miktar para verdi sayamıycagim kadar çok kendi elleriyle ördüğü yelekleri en az 30 tane ceyizime koymuştu hamile kaldığımı öğrenince de ördü yastık yapti 2 tane battaniyelerini aldı her geldiginde yada biz gittiğimizde hem kumbarasina atın diye hemde ayriyeten bir ihtiyacini alın diye harçlık verir şuanda da almaya devam ediyor en son ilk adım ayakkabısı aldı
Yani kendimi bu konuda üzmek istemiyorum zaten içe ata ata tansiyon hastası oldum hem gelmiyor aramıyor sormuyor hemde geçen hastaneye yatirmislar ameliyat kırk bin TL istiyor başka keriz yok benim kerizden istiyor neyseki vermedi bizimki
Bu konuda kaynanamın hakkını yiyemem valla her ay 3 bin lira haşlık yollarlar her gittiğimizde 1,2 bin verir bebek arabasını yorganını döşeğini bir çok kıyafet doğduğunda 3 çeyrek bir bileklik taktı pahalı ihtiyacı olursa ekstra para yollarlar alın diye. Doğum gününde 2 çeyrek taktı bana da öyledir doğum günümde gram Takar iki üç ayda bir çeyrek yapıp verir. Bi eksiğim olsa kayınpederime söylemem yeterli hemen alır yada parasını gönderir
Ya ona rağmen almış Allah razı olsun benim dedenin karısı var kaynanam sayılır hepsindede çeyrek taktı öz kayanam 2oglumdada hiç bişey takmadı durumu olduğu halde kizimdada takacagini sanmıyorum
Benim kaynanam yok ama annem de kaynanadan farkı yok sadece doğduğunda bı çeyrek onuda babam taktı 3lu bebek takımı bide beşiğin içine yatak aldılar başka bişey yok durumları da gayet iyi ama umursamiyolar işte şanslı olmak lazım bu hayatta kaynanalarinizin kıymetini bilin bizim anamız yapmiyo