Allah’ım ya bunlar.niue her halta karisiolar erkek çocuğumda görümcem katmıştı ortalığı birbirine erkek çocuğunun 40i çıkmaz 35de çıkabilir diye şimdide kaynanam kizinki öyle olur demiş çok bilmişler böyle bişey varmı ya bunlarda duyuyorum ben 40 i ciksr bebeklerin 35ineyimi var
Ben sana daha ilgincini söyleyeyim bebeklerin 40’ı diye birşey yok aslında
kırkı çıktı demek kırk günü geride bıraktı demek hepsi bu kadar. Özel bir anlamı önemi yok. Yani bunun da lafının yapılması pes dedirtiyor bana. Sizin yerinizde olsam bizimki 70de çıkıyor der kulak ardı ederdim. 40 lohusa kadın için önemlidir çünkü artık abdest alır. Bebek için böyle durum yok. Tabi hatıra kalsın gelenektir yapalım derseniz elbette olur. Ben de sürekli birileri karışıp “kırk şöyle çıkarılır, yok böyle su dökülür” diye saçma sapan şeyler söyledikleri için inadına yapmadım. Hatta sorunca besmele çektim yıkadım çıkardım dedim bilerek.
Hah cnm sen anlamadin bebeğin kirki diyerek beni söylemiş oluyor eşime 40gunu beklemene gerek yok güya ben hüsüsü bekletmis oluyorum benle eşimi birbirimize düşurmek için dedi bunu direk yazamiyorum ya insan utanıyor
Ayyy yok artık çüşş diyesin o kaynanaya. Buna da mı burnunu sokmuş, şok oldum şuan. Pis, rezil kadın. Allah sana sabır versin arkadaşım. Bunun da lafı edilir mi ya.
Keşke eşin şak diye lafını suratına vursaymis ona da mı karıştın diye.
Yemin ederim karışmadığı hiçbir halt yok eşimin aklına giriyor işte bende duyunca şok oldum bir bu kaldiydi diye sohbet ediyorduk eşimle babası 30gun oldu 10 günümüz kaldı 40imizin cikmasina dedim kizinki 35 günmüş 40beklemeye gerek yokmuş öyle diyo diyince diyecek bişey bulamadım
Nerde kız oda sevinmistir 35miş diye
Karşıdaki hadsiz canım sen daha ne diyesin bunu da mı öğreticen koca koca insanlara.
Hahhaha
ona da gün doğmuş desene
ama dinen 40 gün mecburu canım, sakın kulak asma onların dediklerine.
Aynen öyle cnm insanlık yok bunlardaki bir insan seviyesini bilmeli
Aynen öyle cnm napalim hastayım daha derim onun lafina bakarsa![]()
Bildiğimi soyleyim sana .Aslinda bebeğin kırkı çıkmıyor annenin kırkı çıkıyor. Genelde dogumdan sonra 40 gün kanama olur kadınlarda tabi kişiden kişiye de değişir benim tam 40 gün sürdü ama lekeli bir sekilde .40 gecince tamamen bitmişti. 40 gün sonra anne biraz daha kendini toplamış olur . Yani milletin için de erkeklerin.ya.inda kadının kanaması bitti diye kaba tabir değil.de bebeğin 40 çıktı deniliyor . ![]()
Ben olsam milletin içinde derim neyi beklemeye gerek yokmuş derim ..Ben utancagima o utansın. Eger açık açık bir seyler söylerse Bir o kaldıydı. Burnunu sokmadiğın derdim milletin 9cinde o kızarsın. Banane bir daha söylemez birsey .
Daha neler okuyacak bu gözler ayy ![]()
Aynen cnm çok doğru konuştun
Bana dememiş eşime soylemiş cnm …bu kadın ben evi ayirmadan önce mesela bazen eşimin suratı düşük olurdu hemen bana çatardi kaynana ne yaptıysan çocuğun surati düşük vermedin ellam ne kiymetliymişsin kendini şikarami kaldiriyon derdi banyonun fayans aralarini kontrol ederdi banyo yapmişsiniz derdi hatta ben iyice siliuyodum anlamasin diye bu seferde saçıma bakardı yaşmı diye …bunları unutmuşum benya hatirladim valla sinir oldum iyice
Sondaki yazdigimida görsün gozlerin
ben neler cekmişim diyorum ya
Ay ciddi misin ya tammm dayaklıkmış
sen bana gönder onu
kurtulmuşsun bir nebze o zaman şükür ![]()
Ciddiyim ya 18yasindaydim.bende çok cahilmişim böyle yapmasına nasıl müsade etmişim …sana göndersem çiğ çiğ yer seni çok arsız yaa![]()
Valla benimle baş edebileceğini sanmiyorum
Birkaç ses kaydı atsam ondan sonra aramaya çekinir yani. Böyle gevşek gevşek konuşmayı geçsin önce.