Kizlar kaynanam uzakta ama görüntülü de falan oglumu severken annemmm diye seviyor. 1 gün aramayalim hemen siz bana neden oğlumu gostermiyorsunuz diye sitem eder. Aşırı seviyor sabaha kadar izlesem baksam doymam vs ama altını degistirip yemeğini yedirmez hepsi bende. Siz olsanız rahatsız olurmusunuz
Bence çok sorun etme canım uzaksınız sonuçta torununu seviyor ondandır benim kaynanamda o şekilde seviyor sıkıntı etmiyorum ve benimki yanımda
Bizimki de annem diye seviyordu tek fark evlerimiz çok yakındı vs…Uzakta olduğu için bence problem etmeyin
Uzakta ama her gün arıyor nerdeyse ama çocuğumun algıları açılıyor yani anne kelimesini algılaması kime ait olduğunu karıştırmazmi. Bana çok saçma geldi bilemedim
Hayır ama sürekli ekran gorucek bu etkiliyor benm eşim uzaktayken hep gosteriyordum ama snra yeter çocuk tlfna bakmaktan mafoldu diyordum video fln at arada illa araması şart mı
Onuda atıyorum Ama dayanamıyormuş başa sarıp sarıp izliyormuş sonra da arıyor işte
Uzaktan sevmesi hoş tabi :))) yapcak birşey yk valla bacım kıdemli kaynana telefondan anlıyor ![]()
Benimde annem le babam oyleler babam annem diyorlar rahatsız oluyorum bastırarak dede anane diyorum ama tabi yine de bildiklerinden şaşmiyorlar telefonda görmek istiyorlar engel koydum radyasyon yayıyor zazarli dedim iki yada uç güne bir gösteriyorum
Bnm de babam kızıma babacım diye sever rahatsz olmuyorum kaynanam da o şkl sevmez torunum der ama szn ki uzakta ya bence çok dert etmeyin sevmesi güzel bir şey ilk torunsa bide mesela ben babaannem ın beni kardeşlerimi hiç sevdiğini öptüğünü görmedim aşırı soğuktur halam da annem torununu seven öpen babaanneler halalar görünce çok duygulanır bnm çocuklarımı baba tarafı hiç böyle sevmedi der bi yandan bzm için üzülür vs vs size müdahale etmediği sürece skntı edecek bir şey yok bana kalırsa
Demekki bazı kaynanalarfazla severmiş torunlarını benimki doğumuma bile gelmedi
kızım 10 aylık toplam 3 kez gördü onu ne arıyor ne merak ediyor ne özlüyor… aramızda da hiç problem yok diğer torunlarını hepsine baktı sevdi benim kızıma bir gün bile bakmak istemedi
Uzakta oldu için sorun yoktur yakında olsa büyük sıkıntı benimki de Oğlum diyor ama nenesini katarak
Yavaş yavaş aramalarını kisitlayin benim diğer kaynanamda sürekli arıyordu ben hergun müsait olamıyorum diğer çocuklarıma sınav calistiriyorum yada kız durmuyor uyutuyorum ev işim oluyor sizde bahanelerinizi söyleyin bunlar gerçekler ama bahaneyle gerek yok arasin açma erteisni günü aç ıişim vardı ev temizliği yaptım çok yorgundum açamadım dersin o yine arar sende bugünde şu isim vardı çocuk durmadı dersin aramaları uzat haftada 1olsun en azından benim aynı bahçede kaldığım kaynanamda annem diye seviyor kızıma annem dedi babannen kızım babannen dedim bir daha dermi bilmem
Bende ilk çocuğumda rahatsız oluyordum. Hani gönül kırmadan ben bak babaanne fln diyordum. Sonra anneminde söylediğini gördüm. Alıştım. Şimdi ikinci var mesela babaannesi arada yine annem der. Sıkıntı etmiyorum çünkü annesi olma çabasında değil yada kendine bağlama bunu görebiliyorum. İçi fazla kaynıyor ondan.Altını fln değiştirirde Allah razı olsun. Görümcemin de bebeği var onuda öyle sever. Kimlik karmaşası ne zmn yaşar sürekli müdahale edildiğinde mesela. Annesi gibi davranmaya başladığında.. Bunlar yoksa bırak istediği gibi seslensin sende arada bak babaannen fln dersin
büyüyünce ztn biliyorlar.
Senin kaynana söz konusu olunca pozitif olamıyorum
O derse amacı farklı olur bundan eminim. Kendine bağlamaya çalışır
demesin bir zahmet![]()
Evet cnm zaten o amaçla yapıyor yoksa asla bu şeyleri dert eden biri olmazdim![]()
Benım kayınvalide de yakında sayılır annem dıye sevıyor. Dogdu dogalı ayda bır goruştuk dıyebılırım. Benım kı de sızın kı gıbı kızıma annem dıyordu.kızım 6 aylıkken doktora sormuştum. Hiç endişe etme bebekler kimin ne oldugunu bılır demişti. Ama içim yine de rahat degıldi. Kızım şimdi 10 aylık işaret parmagınu aktif kullanıyor. Babaanesi de bu hafta bızdeydi. Anne kim deyince beni babaanne kim deyınce parmakla babaanneyo gosterıyor. Evden çalışıyorum ara ara babaanneye bırakıp işe de gittim. Demem o ki doktorun dedıgu cıktı.dert etmeyın bence yerınızi asla almaz.
Ama keşke denılmese tabi de
saygıdan kv bırsey dıyemıyorum
Senin kaynana ile benim babaanneyi yan yana koysak iyi kapışırlar![]()
![]()
![]()
Hahaha
yesinler birbirini de
Bence çok takılmayın buna, annesi olma niyeti ile söylemiyorlar. zaten çocuk biraz büyüyünce ben senin annen değilim diye cevabını verecek
ben de yeni yeni neyi farkediyorum. Kardeşimin oğlu var onu severken güzell oğluumm diye sevesim geliyor
hemen kendimi durduruyorum belki annesinin hoşuna gitmez biz de yaşıyoruz böyle şeyleri. Ama insan severken güzel yeğenim diyemiyor o an, oğlansa oğlum, kızsa kızım gayri ihtiyari çıkıyor ağızdan onu anladım
ben de kayınvalidemin bebeğime oğlum demesine takılırdım önceden. Hatta oğlumu öp benim yerime derdi. Bir defasında yeri gelince dedim “aa sen torununu mu diyordun. Oğlumu öp deyince ben hep senin oğlunu öptüm
” gülmüştü o da baya.