Kizlar kaynanamla çok büyük bir kavga ederek ayirmistim evi aynı bahçenin içindeyiz denediği hakaret yoktu gebersin felan hepsini diyodu doğurmaya yakın eşim zorla barıştırdı ama mesafeliydim doğum yapınca sürekli gelmeye başladı sinir oluyorum çocuğun göbeğinden enfeksiyon kapip 6hun hastanede yattık diğer çocuklarımın yanında eğer o kıza bişey olsun ben ona gösterrim demiş benim dedigimi yapmadı demiş tendirdiotla pansuman yapıp pudrayalacakmişjm diğer çocuklarıma bu öyle yapmış ama yapmadık yalan benim yüzüme enfeksiyon kapmış kızım öyle demiş ama benim yüzüme bir şey diyemiyor kızıma dokundukça öptükce sinirlerim hotluyor yemin ederim bir tuhaf oluyorum napcam ben böyle
Kaynanalar kapatılsın diyorum ve susuyorum.. bezdim kaynanamdan ve kaynanalardan![]()
Yemin ederim bende bıktım artık
Benim de kaynana zaten ilginç kaynata sigara çakmak kumanda tesbih hep kizimin ekinde ağzında o kadar itici ve değişik ki bilmiyorum daha ne yapalım o kırılmasın bu darilmasin en büyük kötülüğü kendimize yaptik
Onları kırmamak için kendimizi strese sokuyoruz elimden gelse kovacam hepsini öyle bir psikolojim var bugün sarılıp öperken ne öpüyon dokunma ceki cocugun yanından diye bagirasim geldi kendimi çok zor tuttum
Yenidoğan öpülür mü hiç mi bilmiyor kaç yaşına gelmiş çocuk enfeksiyon kapar bu kadar mı cahil. Hem ben ona sorarım ne demek çocuk senin çocuğun senin kadar mı üzülecekmiş bunlara da yüz verince astarını istiyorlar gerekirse azarla benim kaynanada ilk çocuğumda karışmaya kalktı bir kaç kere azarlayınca kendine geldi eşine söyle doktor uyardı öpülmemesi gerekiyormuş dedi annene söyle diye. Hala kendi devirleri gibi gelin azarlamaya yok saymaya çalışıyorlar insan yaşadıklarından ders çıkartır ama bunlarda çektiklerimi bunlar da çeksin zihniyeti var cehalet abideleri
O kadar haklısın ki 2cocugumdada beni parmaginda oynattı bundada öyle yapmaya çalışıyor bende yapmayınca bbeni sinir etmek için ne yapacağını şasiriyor ben incir istemistim sür yapar diye ayakları agriyormusta parası yokmusta gitmedi oqzarda evin hemen karşısında kız uyuyordu 9yasindaki oğluma yanına otur uyanırsa tipişla ama kucagina felan sakın alma durmassa camdan seslen dedim giderken kaynanam gördü e kız nerde evde uyuyo kime birakiyon dedi uyuyorya oglanda başında oturuyo dedim suratını azdırdı akşamına geldi ee ben sana küstüm kızı bana getirmedin uyuyordu dedim uyusun diyo kucağına al getir geri uyurdu diyo ama olurmu dedim öyle olsa sen gel bı bak derim dedim niye uyuyan çocuğu kaldiracam dedim bişey olmazsa felanda görmen lazımdı ya yüzüne bakmam bile büyük bir şey yeminle o kadar çok ugrastiki benimle nefret ediyorum ondan tiksiniyorum
Yetti ha su mal Kaynanalar valla benim kaynanamda eltime oğlumu gördüğünü baştan aşağı herşeyimi aldığını söylemiş ki yalan 7.5 8 aydır asla görmedi yani gün gelir dokunmaya kalkarsa da dokundurtmam
Yahu zorundamıymıysın çocuğu ona götürmeye bunlar da sanıyor ki biz çocuğu onlar için doğuruyoruz Allah Allah. Hem senin büyük çocuklarına sorumluluk olur daha da olgunlaşmaları için hem de kaynanaya mesaj olur sana ihtiyacımız yok diye de onu da anlamaz bunlar. Al benden de o kadar eşim telefonda konuşurken arkadan onun sesini duyunca midem bulanıyor
Aynen öyle bunlar anlamiyorki telefonda duysam keşke hergun suratını görüyorum bir gün 3gun gelme her gün geliyo ya hamile iken de gekeudin kızım biseye ihtiyacım varmı diye o zaman gebersin diyordu Allah kalplerine göre versin ![]()
Kendileri geberse de etraflarındakiler rahat etse biraz. Burda iş eşlerde bitiyor bir yerde, benim eşimde devamlı kaynanayla kavga etmemize oda etmesine rağmen hala gidiyoruz ailece kaos bağımlısı bunlar. Allah herkese imtihan veriyor bizimki biraz ağır oldu sanki tövbe estağfurullah ![]()
![]()
Ayy benjm eşimde aynı ne var desin ne var soyleein sinirle diyormuş bilmem ne bizi bu hale düşüren onlar zaten bizi çok alta veriyorlar
Allah yardımcımız olsun
He birde aman o ne dediği bilmiyor he de geç muhabbeti var tam cinnetlik
amin aminn
Ay hiç sorma benimki de çıldırtıyor beni zor tutuyorum kendimi normalde kimseye hayır diyen birisi değilim ama ona diyorum üstelik eşimin öz annesi bile değil . Geçen gün arkadaşın 3 yaşındaki çocuğu bağırdı benim kızımda korktu sesine bende sakinlessin diye kucağıma aldım hemen kosa kısa geldi kızımı kucağımdan almaya çalışıyor ver ver öbür odaya götüreyim diyo ya onun annesi benim çocuk benim kucağımda sakinleşmdi senin kucağında nasıl dursun acaba bı görsen sanki o doğurdu bende vermedim birde ısrar ediyor vermedim inatla bende duracak sen nasıl susturacan dedim sonra arkasını döndü gitti . Bu ve bu gibi şeyler sürekli yaşıyorum nefret ediyorum böyle şeyler olunca annesi oymuş gibi davranıyor büyük kızımda da yapmıştı ses etmemiştim yanlış anlar diye ama bu sefer yok nasıl anlarsa anlasın umrumda değil. Sadece çocuklarıma yapsa anlarım eşime de aynı şekilde aynı ortamda eşim benden bişey ister hemen o koşar yada aynı sofradayız benim kocama şu verir içecek verir aşırı ilgili kendi kocanla ilgilen
bu kadın benim eşim 13-14 yaşındayken evlenmiş babasıyla aklıma da gelmiyor değil hani ilgi mi duyuyor acaba diye görümcemin bile aklından geçmiş ilgimi duyuyor diye konduramamıs ama hareketleri hiç hosuma gitmiyor ![]()
Olba bilər dikatli ol Beni qaynanam da yabyor aynısı çocuk benim bebeğim Benden susar ağlayan ki ver bana bende susa kırlmasın diye heç demiyorum am birdaha edər sə diycəm
Yani canım ne demek bana ver demi biz anneyiz bizde susmuyorsa kimsede susmaz verme, seni yetersiz hissettirmesine izin verme . Herkes yerini bilsin . Aynen diğer konuda daha dikkatliyim .
Yani benim bebeğim deyil bunu çocuk yok bun ve bunun elə yeni doğulmuş du 1 2 aylıq olar du ağlıyır hə yaxşı tuta bilmir Derem ki ver mənə Məndə susar başladı danışmağa sən mənə uşaq koymursan tutum yox mən sənə icazə almalıyam uşaq göturən də mən bilərəm o uşaq da mənim zös hakım var inanırsan okadar böyle danşıb da mə Derem zözumu
Yani anladığım kadarıyla cevap vereyim canım birde trip mi atıyor sana. Çok saçma
Bnimkide öz değil. Dedesinin 2ci karısı acayip düşkün senin anlattığım gibi 2oglumdada aynı seninki gibi yaptı sanki bniogluna taşıyıcı anne getirmiş oğlan onun çocuklar onunmus gibi davrandı hep çocukları bana mal etmedi çocuğum onun kokusuyla büyüdü 3dede aynı şeyleri yapmaya çalışıyor izin vermiyorum …sende tavrını koy ama bu düşündüğünu asla dile getirme seni suçlu çıkarır geri Allah yardımcımız olsun bnim bide diğer öz anası geliyor oluyorla 2tane bezdim artik
Aynen tavrımı koydum bu sefer ben hiçmisim gibi davranıyor eşimde anladı çocuğu bırakma al deyiveriyor . Benim eşimin annesi vefat etmiş . Bu kadında çok farklı bı sevemedim Allah hepimizin yardımcısı olsun .