Bebeğim 10 buçuk aylık kansızlık devam ediyor bunları da denemek istiyorum veren var mı bu aylarda ?
Nasıl verebilirim pancaro yoğurtla vs olur mu acaba ?
Ben pancar veriyorum bir süredir. Haslayip pure yapip pankeklere, muhallebisine, çorbasına koyabilirsin. Ben kinoa yada sehriye pilavi yaptigim zaman da koyuyorum.
Özü vermek yerine normal pekmez verebilirsin öz dedigimiz şey tadı ağır oluyor bebeğe ağır gelebilir benim bebeğimde de kansızlık vardı ben karadut pekmezi ve yeşil mercimek verdim birde damla kullandim takviye şuan kan değeri iyi
Teşekkür ediyorum 3 gün kuralı yapıp deniyim bende o zaman
Bende keçiboynuzu pekmezi almıştım ondan veriyorum yeşil mercimeğe de başladık aynen öz almıyım o zaman
Doktorumuz demir eksikliği için keçiboynuzu özü önerdi bize. Her sabah bir çay kaşığı dedi suya katıp meyve suyu gibi içiriyorum
Siz hangi marka Aldınız her tatafta farklı yorum her zamanki gibi ya
Pekmez cok fazla seker içeriyor o yuzden meyve özleri daha sağlıklı bir seçenek. Öz soguk sıkım tekniğiyle, besin degerlerini koruyarak elde ediliyor. Pekmez kaynatilarak elde edildilgi için hem besin değeri, öze gore daha dusuk oluyor hem de dedigim gibi seker orani cok yüksek.
Öz alayım o zaman bende
Ben karadut özü veriyorum 2 günde bir sabahları azalınca keçiboynuzuna geçmek istiyorum ve hurma özü . 8aylik kızım
Sağolun özü alayım bende pekmez vermiycem
Niyeki onu da ver bende köyden gelen armut pekmezi vardı tahin pekmez yapıyorum kahvaltıda herşeyden sonra kaşığına batırıp veriyorum eline saçı kulağı mama sandalyesi heryer tahin pekmez
2-3 kere tekrarlıyorum
Hünnap aldık biz
Her kafadan bir ses geliyor geçen gün bir çocuk doktorunu dinledim bebeklerinize keçi boynuzu vermeyin pekmezinide vermeyin diyordu ostrojen hormonu erken salgılanıyormuş
Valla inanılmaz fadklı yorumlar var iki doktor aynı dese alıcam vende ama yok herkes mi farklı