Kendimi kötu hissediyoru

Kizlar kendimi kotu hissediyorum 9 aylik kizim war ikinciye hamile kaldim nasil yapicam edicem ustesinden nasil gelecem kendimi cok kotu hossediyorum ikisine nasil yetiscem​:face_holding_back_tears:

Bide zten dogumum cok zor gecti 41 haftada iki gun suni sanci cektim geri dikislerim acildi 5 gn geri yattim kaziyip yeniden dikis attilar cok zor gecti gene aynisi olursa diye korkuyorum

Üzülme canım rabbim kolylık verir biz anneler çok güçlüyüz bu sefer inşallah kolay olur rabbim sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin

İki gun suni sanci werip hic sedyeden kaldrmadilar nstye bagli yatirdilar hic kalkmadm ewe gelnce bile ruyamda eziyetlerini goruyodum uzun sure kendime gelemediydim npcm bilmiyorm

Amin insallah

Allah yardımcınız olsun benim kızlarımind arasında iki yaş var biraz zor oluyor ama şöyle en iyi yani okula gitmeden olması şuan iki kızım okula gidiyor evde üçüncü kucugumiz var okuldan hastalık getirme ihtimalleri oluyor o yönden bence okula gitmeden doğurmak Allah kolaylığını verir ikisi birden büyürler hayirli olsun simdiden güle güle büyütmeyi nasip etsin rabbim

Her hamilelelikde dogumda farklı oluyor belki bu daha kolay olur ilk sezaryaninda bir ay yerimden kalkamadim ikinci sezaryaninlmda çocuklarım var diyemi yoksa rabbim güç verildiğinden mi bilmiyorum yara yerim çabuk iyilesgi sadece bel agriis çok cektim

Amin ins cnm

1. Doğum genelde daha kolay oluyor canım veren Rabbim kolaylığınıda verir inşallah stres yapma hayırla sağlıkla al kucağına bebişini :heart:

Amin ins cnm ama ne blm yinede moralim cok bozuluyor

Rabbimin bir bildiği var canım yük olarak zahmet olarak görme onu lütfen… görmezsin zaten ama zor olacağını düşünme sürekli. Halledeceğim de halledeceğiz de. Eşine saril. Bu zamana kadar yardım etmediyse güzelce konuşun çok daha iyi davransın yardım etsin seni dinlendirsin. Artık haneniz büyüyor sorumlulukları daha çok. Yardım edebilecek aile büyüğünüz varsa zorlandığın zaman onu çağır. akraba olur komşu olur bir saat bile yeter bazen. İstemekten çekinme. Keşke yakın olsam sana. İçindekileri, korkularını öyle anlıyorum ki. Bol bol dua et sağ salim kavuşmak için. Rabbim korusun. İstemiyordum diye diye dillendirmekten düşen bebekler biliyorum. Hisseder o. Biraz dışarı çık mümkünse tatile gidin bir iki gün rahatla :cherry_blossom: bir değil iki güzel bebişiniz olacak mis kokulu, onların cennet kokulu anneleri olacaksin sen de :heart:

Esim yardimci oluyor isim olunca kizimla ilgileniyor annem kaynanam war hafta sonu tatile goturcek bir haftaligina kafami dagitiyim diye baya stresliydim ben uzuldugum zaman hic dayanamiyor rabbm sagliklica dogmayi nasip etsn yapck bisey yok nasibi warmis geldi destegin icin cok saol burdaki anneler cok guzel anneler herkese destek oluyor moral weriyolar iyiki warsiniz :rose:

Kizim memeye duskundu yawrum smdi ememiycek de nasl yapcm bilmiyorum

Vucuduna guveniyorsan verebilir agir gelmiycekse sana bagli biraz

Ay canim her anne senin gibi kaygilanir. Bnim ilk cocugum ama ikinciye hamile kalsam bende oyle dusunurdum . Nasil olacak iki bebek gercekten cok zor bakimi . Tek basina esin yardim etmiyorsq daha da zor olur . Ama son zamanlarda Allah sana oyle bir guc verir ki yapamam dedigini yaprsin. Cok da guzel annne olursun . Iki cocuguna da cok da gizel bakrsin . Eminim ki rabbim sana bu guzel mucizeyi veriyorsa senin onlara cok guzel annelik yapacagini bildigi icindir. :heart_eyes::two_hearts:

Bende aynı durumdayım. Seni şuan çok iyi anlıyorum. Düşündükçe bazen içim sıkılıyor. Yetememekten korkuyorum. Ama inşallah Allah im bir kolaylığını verir. Artık sağlıklı olsunlar yeter demekten başka bsey yapamayiz

Tesk ederm cnm

Senn kac aylik bebeisin kac ay aralari war

Madem bu kadar düşünüyordunuz kızınızı korunsaydınız bacım zor mu korunmak allah aşkına. İş işten geçtikten sonra kendinizi kötü hissetmeniz neye yarayacak. Zorlu bi doğum süreci geçirdiğinizi söylemişsiniz o zaman daha çok dikkat etmeniz gerekirdi. Yapıp yapıp allahtandır nasiptir demekle olmuyor kusura bakmayın

Hic de kotu hissedecek bi durum sevdacigim
Tam tersi keyfini cikar rabbimin nasibi bu yiyecek ekmegi icecek suyu vardi InsaAllah buyutursun.
Guzel ben dort tane 4 dogurdum her dogumum farkliydi.
Hic moralini bozma ayni seyler basima gelicek diye.belki bu sefer daha kolay olacak.
Rabbimin emaneti o sana gonderdigi.
Dinlen bolbol vitaminin ic omurgasi ve kemikleri icin.

Kendine cok iyi bak dinlen bol bol.