Kendinize ait kurallar ve rutinler var mi?

Oyle gizemli degilim arkadasim sıradan bir anneyim mutis saygi duyuyorum akli basinda guclu annelere olmasi gerektiği gibi

1 Beğeni

Evet aynen öyle biraz ehli keyfimdir canim istemese yaomam hic bisey zaten kimse mükemmel degil gücümüz yettiği kadar cok şükür buna da

Guzelllllllllll​:innocent:
Herkes kusurludur herkes dört dörtlük değildir.
Önemli olan kusurlarını görüp düzeltmeye çalışmak. Evin dağınıklığı bir kusur degildir . Ama seni piskoljik olarak etkiliyecek bir detay . Biz anneyiz diye herseyi yetistirmek zorunda degiliz . Eminimki yapariz çoğu seyi ama birak kendine zaman ayir birak bugun de evin kirli kalsin yarin yaparsin . Birak bugun de bebegin ilgisiz kalsin kendine zaman ayir her saniye bebegine ilgi gostermek zorunda degilsin kendini dusun biraz ve bebbegin senin ruhundan beslensin .sen neseli olursan zatten ona vakit ayirmasan bile ona vakit ayirmis gibi olacaksin cunku bebekler gulen insanlari sever hele annesi babasi guluyorsa bebekde mutlu olur . O yuzden kendine zaman ayir uyut bebegini os tutma sadece kendine birsey yap yada birak bababsina dusari cik 1 saat bile yeter .Ayrica boyama bende yapmak istiyom . Boyle int 500tl boyama tuvalleri var icinde boyasi fircasi fln var rakam rakam boyuyorsun parami biriktirip ondan alcam yaza :joy:hic de beceremem boyamayi ama denemk istiyom​:joy:kitap okumak cok guzel dusunsene evin icindesin ama romanin icinde bir suru yere gidiyon bir cok yazarin zihnine giriyon ayy bn agliyom bile roman dram olursa :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Ben de burcum gereği sanırım dominant bir karakterim var kurallar koyarım ve uyulmasını beklerim her şeyim planlıdır ani şeylere pek ayak uyduramam bu yüzden biraz sıkıntı çekiyorum aslında kurallarıma gelecek olursak:
Çamaşır ve temizlik günüm bellidir aksatmam
Nevresim değişim aralıkları sabittir
Mutfak gece mutlaka toplanır tezgahın üzerinde dizilmiş temiz ve kirli bulaşık görmek istemem
Biraz obsesiflik var bende halıların saçaklarına falan takılırım hep düz olmasını isterim
Gardropta kıyafetleri renklerine göre asarım
Kitaplığımı aynı yazar ya da türüne göre dizerim
Mevsim geçişlerinde ayakkabıları mutlaka yıkar kutular öyle kaldırırım kirli bir şekilde koymam
Yine kıyafetleri de mevsim geçişlerinde mutlaka vakumlarım öyle kaldırırım
En yakınlarım bile evime gelse arkalarından mutlaka banyoyu foşur foşur yıkarım
Bunun gibi şeyler işte eşim başta biraz zorlandı ayak uydurmakta ama şimdi alıştı :grinning_face: yine de arada söyleniyor

3 Beğeni

Aboo takintili biri​:shaking_face::shaking_face::shaking_face::shaking_face:benim hic sevmedigim seyler sende takinti olmus ay kendmi cok pasakli gordum suan​:face_with_peeking_eye:elbiseden nefret ederim .katlamak ,asmak ,duzenlemek hic bna gore degil.

Napak bacim gundem habire degsiyor ben de kendimi gundem gibi degistirip gelistirmeliyim yoksa bu dunyada CAHİL kalirim. Ekmeğimi elimden alirlar. :scream:

:grinning_face::grinning_face: yaaa bende tam tersi düzenlemekten büyük keyif alırım böyle darmadağınık bir eve gidip tüm gün toplasam o kadar rahatlarım ki bir ara Kadir ezildi temizlik programı yapıyordu ya ona katılsam mı diye düşündüm para falan değil amacım sadece o keyfi yaşamak ve kendimi izlemek ama sonrasında mesleğim gereği tv de başkasının tuvaletini temizlerken görünmemin doğru olmayacağını düşünüp vazgeçtim :grinning_face:

1 Beğeni

Meslegin ne ki ajan gibi konustun :joy::joy:ben kadire aşığım (pozitif ) simdi kizimla onu izliyok​:joy:en hamarat benim oldu artik. Ben de seviyom cok dagnik degilim cunku depresyona giriyom cok dagnik olunca . Boyle cok cok dagnik bir eve girirp orayi temızlemek bni de cok mutlu ediyor. Ben degisim kadiniyim . Eşyaların yerini degistirmeyi yeni jirseyler alip evimde gormeyi cok severim. Ev temiz olunca bn cok mutlu oluyom.

1 Beğeni

Hahaha yok ajan değilim :grinning_face::grinning_face: ama söylemeyim gizli takılmaya devam etsem benim için daha hayırlı olur

1 Beğeni

Hahahaha soyleme bari​:joy: burda mesleklerine cok takilmiyom bn savci,hakim ,ogretmen copcu ,hizmetci,ev hanimi fark etmiyor . Kim olursa olsun konusurum bn . Arada merak ediyom ama cok kisa bir merak sonra oda gidiyor :innocent:burda amac bilgi sahibi olmak ve sohbet etmek.

Bende öyle kimseyi maddi durumuna mesleğine göre yargılamam saygı sınırlarını aşmadığı sürece herkesle sohbet edebilirim söylemek istememe sebebim arada özel şeylerimizi de paylaşıyoruz ya o yüzden :smiling_face:

1 Beğeni

Benimde rutinlerim vardı kitap okumayı cilt bakımı yapmayı çok severdim ama bebişden sonra yemek yapsam evi süpürsem şükrediyorum :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ben çok umursamıyorum ya bebek bir daha bebek olmayacak o yüzden bütün enerjimi ona harcamaya çalışıyorum evi de annem arada geliyo onunla temizliyoruz kocam evde oldukça da yemek yapıyorum bulaşıkları topluyorum o kadar :joy:

1 Beğeni

Güzel olmuş cnm​:heart:hepsimi okudum

1 Beğeni

Başak burcumusuniz bende çok takintiliyim özelikle duzendizlige tahammülüm yok ama evdekiler buna uymuyo canım sıkılıyor

1 Beğeni

Tsk ederim . Nokta virgulere takilmasaydin duzeltmeye calistim ama olmadi duzelmedi . Klavyem sorunlu galiba​:upside_down_face:

1 Beğeni

Ohh mis gibi ya ben dışarıda çıkamıyorum fazla bunaldım onunda etkisi var galiba

1 Beğeni

Kiz cik disari ben 1 hafta hic cikmasam arabesk e bağlıyorum. :face_with_hand_over_mouth:cok mutsuz olunca kocam doy disari cik diy​:joy:

Bebekten önce oda diyordu ya bebekle çıkamıyorum geçen bir 5 dk markete gidiyim dedim ağla ağla perişan etti beni eve gelene kadar yolda teyzeler durup durup baktı karda yağınca havalarda soğudu hasta olacak çocuk diye aklım çıkıyor

1 Beğeni

Olsun gayet iyi

1 Beğeni