Hanımlar merhabalar 21 aylık kızım var şuana kadar hiç böyle birşey yaşamadım konak va olmamışdı La Roche nin şampuanını kullanıyorum gayette memnundum kepek gibi ama alınmıyorda saç dibinden ne yapabilirim acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Benim de kızım 15 aylık geçen farkettim konak oldu 2 aylıkken ve şükür bitmişti geri gelmiş bende mustela kullanıyorum memnundum ama sanırım konak bu kepek böyle olmaz çünkü ben yine başa sardım konak tarağı ve zeytinyağı ile
yeni yeni atmaya başladı deriden konak nadir de olsa bu yaş gruplarında da görünüyormuş mecbur yağlayacaksınız
Evet böyle derisine yapışık azıcık taradım çıkarmı diye yapışık yağlı birşey gibi ön kısımlarında var bide Nasıl uygulayacam peki zeytin yağını bekleticekmiyim hemen yıkıycakmıyım
Zeytinyağını ya da bebek yağı hangisi varsa önemli olan oradaki deriyi yumuşatması. Saçına sürün bekleyim yarım saat kadar falan uykusu olmadığı vakitte yapın ben biraz çizgifilm falan oyalıyorum eşim de evde olunca yapabiliyorum . Sonra konak tarağı ile kafasına ileri geri kazır gibi sürtün ve o tarakla tarayın zaten ince uçları olan bir tarak çılarabildiğiniz kadar çıkarın bir kaç güne tekrarlayın 2 güne bir mesela sonra banyo yaptırın önemli olan saçının iyi yıkanması güzelce de durulayın.
Benim kızda 2 aylıkken başlamıştı kaşına kadar geldi 3 . Ayın sonu kadar yapmıştık bu durumu inşallah tez zamanda biter şimdi de bende geçen hafta tekrar farkettim aynı sizin resimdeki gibi az az var
Teşekkür ederim hemen uygulayacağım
Rica ederim atlatırsanız da yine saçını özellikle bol bol durulayın biraz acele banyo yaptırıyorum ben durmuyor çünkü sanırım ondan bir de böyle ara ara bebeklerde tetikleyen bir durummuş nadir ama oluyor işte ![]()