Nolur yardım edin evimde küçük kertenkeleler var birini öldürdüm sonra daha küçüğünü eşim gördü başına gelen var mı evi ilaçlayalım diyoruz sonra ki temizliği çok önemli ama
Bızım evde de oluyor bazen bahçe kapısını acıyorum bı bakıyorum davetsiz mısafır hop dalıyor içeri eger yakalarsam dışarı atarım veye öldürürüm evın içinde bıraz geziniyor her yerde ben fare yapıştırıcı koymuşum bı bakıyorum oraya yapışmış boş olan her yere fare yapıştırıcı koyuyorum ılac yapamam tehlıkelı cunkı evde cocuklar var bocek olsa kertenkele olsa ne varsa gıdıyor oraya yapısıyor vala daha 2 3 gun once bıtane eve gırdı yakalamaya calıstım kactı bende dedım gıte gor gunu yapıştırıcıya yapış ta aklın basına gelsın şimdi evde degılım gıdınce bakacam yapışmışsa sana foto atarım ![]()
Ya yüzümü güldürdün Allah ta seni güldürsün
evim 9. Katta benim anlam veremedim ama olabiliyormuş bu balkondan vs geliyormuş ilaçlama da yapılmıyormuş kertenkele için
Duvardan tırmanıyorlar en iyisi yapıştırıcı onu alın gelen yapışır paraya merak etmeyin ALLAH cümlemizi güldürsün İNŞALLAH ![]()
Canım maalesef kertenkele için yapılacak hiç bişey yok . Bulduğunda yakalayıp atacaksın . Benim evim çatı katı biz bide köyde yaşıyoruz büyükler değilde yavrular girebiliyor özellikle yazın sıcakta ,kışın hiç görmedim . Ben gördüğümde süpürgeyle çektirip dışarıya atıyorum genelde . Aşırı korkardım ama evlendiğimden beri alıştım korkmuyorum
bazen çatıdan sesi geliyor tavana vuruyorum gidiyor ![]()
Şu alışılmışlıktan istiyorum
sineklik taktırıyorum camlara usta çağırdım bugün valla benim oğlum görse oynamaya çalışır onunla bide ben karıncadan bile korkarım ya
Ya örümcek de varda küçük görmüyorum onları bunlar gıvış gıvış geziyor ![]()
Ondan da alayım ben
Ahahaha ay valla istemsizce alıştım 9 yıl dile kolay ![]()
benim büyük korkarda küçük kızda seninki gibi oynar heralde görse ![]()
![]()
İnşallah canım![]()
![]()
Hareket eden herşey oyun onlar için ![]()
Kesinlikle ![]()