Kese var bebek yok diye başlık açmıştım şimdi bebek var kalp atımı yok

Başlık açmıştım bilen bilir bugün son adete göre tam 8 hafta oldu Pazartesi kese var bebek yok denmişti cuma bugün duruma olmazsa sonlanacaktı şimdi bebek var kalp atımı yok dendi sağlıksız gibi ama vebaline girmeyelim araya bir kaç gün koyalım dedi ona göre sonlandıralım dedi bilmiyorum karmakarışık önce bebek de yok kese boş diyorlardı bugün böyle ben beklemek istiyorum

Daha çok küçük annesi rabbim keseye getirdi kalbinide duyarız inşallah :palms_up_together:

Valla boş keseydi normalde bugün sonlandıracaktı bebeği gördü kalp atımı almadı sağlıksız gbi dedi vebaline girmeyelim bi kaç gün bekleyelim dedi rabbim bilir beklicem ben o Salı çarşamba dedi ben cuma gitcem

Yaaa sevindim bence kalp atışınıda duyacaksın bı kaç güne acaba gittiğin yerin makinaları mı iyi değil canım

Tabiki bekle canim daha cok erkekn bebekde gozukmus madem. 7+5 de ilk kalp atisi dinliycekdi doktor erken daha duymayabilirsiz zayif oldugun icin bi bakalim dedi yani en azindan 1 hafta daha bekle

Yanlis anlamayin kilonuz varmi kilo oluncada duymak zor oluyo kalp atisni

Çok da iyi sayılmaz ama ilk gebeliğime de burada bakılmıştı 6. Haftada duymuştuk şimdi alttan muayeneyle bile son adet 15 Ağustos yok kalp atımı :downcast_face_with_sweat:

Çok sevindim sağlıkla büyüsün kendimi hazır hissetmiyordum ama şimdi uykularım kaçıyor duyulmadı diye araştırıyorum ne zaman ğmidi kesmeliyim diye

Cuma bakmıştı bebek yoktu şimdi var ama kalp atımı yok Salı çarşamba gel dedi ama ben birdahaki cuma gitcem tamamen umudu kesmemek adına kilom da 65

İlk bebekten sonra 65 kilo kaldım :joy: 58 le hamile kalmıştım sonra 71le doğurmuştum 65 olarak kaldım ne yazık ki ama boyum uzun pek kilolu durmuyorum

Canim bekle bekle hiç birsey için geç değil. Her an hersey olabilir ..

Umudum tükeniyor ama tükensin de istemiyorum korkuyorum gitmeye valla meğer istiyormuşum ben

Bol bolll dua edin​:folded_hands:

Yok canim kilolu degilsin bazen kilo oluncada gozukmuyo doktor demisdi

Geldim canım hoca gelmemiş onu bekliyorum bu cumaydı korku heyecan hepsi bir arada teşekkür ederim unutmamışsınız :heart_eyes:

Alamadım pazartesi tamamen ayıracaklar bizi bebeğim küsmüş bana :pleading_face:ameliyat hazırlık yapıyorum

Hayırlısı buymuş napalım zor bi durum bir kadın için senden ayrılması ayrı zor yapılacak işlem ayrıca korkutuyor yaşadığım stresi anlatamam bu oğluma da yansıyor ama dayanamıyorum elimde değil