Kese var bebek yok 😓

Önce ben kabul etmedim göremiyorum deyince el mahkum alttan baktı yine göremedi direk sağlıksız gibi dedi kese de büyük dedi cuma bakarız tekrar dedi ne olur dedim yine göremezsek Küretaj dedi :downcast_face_with_sweat:

Normal kurtaj istemiyorsan ilacli kurtaj la dene ben de oyle yapmistim adet sancisindan biraz daha siddetli yavas yavas dokuluyo sonundada iki hafta sonradan yine bakiyolar yuzde kac icerde kaldi ona gore tedavi yapiyorlar.benim yuzde 40 kalmisti hatirliyorum ilaca devam etmistim.14 haftalikti oglan ama dedi ama ama diyince anladim bi sorun var dedi kalbi atmiyo dedi.bir hafta olmus kalbi durali ama fark etmedim dunya basima yikildi ama yapicak bisey yok.rabbimin yazgisi boyleymis.ama InsaAllah seninkinde bir komplikasyon yoktur.umudunu duani hic yitirme.

Korkutma kendini elhamdülillah anne olmuşsun o duyguyu tatın RABBIM Anne olmak ıstıyen her kadına evlat nasıp etsın İNŞALLAH dedıgım gıbı ne gelırse RABBIMızdendır herşeyın hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH :rose:

Rabbim hayirlisiini versin cnm inşallah cuma günü bebişimizi görürüz üzülme Allah büyüktür belkide geç döllenme oluyordur

Yeni başlık açtım bugün baktı şimdi bebek var kalp atışı yok çıldırırsın :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Rabbim varsa olanlara olacaklara sağlık versin çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Bende de aynisi oldu kalbi durali bir hafta olmustu erken dusuk.

Yani bende bebeği yeni gördüler ama suan son adete göre 8 hafta normalde kese var bebek yoktu

O sukur erken gebelik olabilir ozaman disardan zor gorur anca alttan bakmasi lazim sukur.

Göremeyince Alttan da baktı zaten görmeyi beklerdim görmedim dedi vebaline girmeyelim bi kaç gün bekleyelim dedi

Demekki geç döllenme olmuş bence bebek yeni düştü kalbinde atar inşallah kuzum üzülme sakın

Zaten bazen oyle de goremiyolar daha cok erken oldugu icin bir iki hafta gecmesi lazim yumurtanin yerlestigini gorebillirdi aslinda

Valla bebek de yoktu kese boş diyorlardı şimdi var biraz umutlandım yalan yok sağlıksız gbi dedi ama ben de erkendir diyorum nasıl sabretcem bilmiyorum bebeğim küçük istemiyorum sanıyordum meğer istiyormuşum her kontrole acaba diye gidiyorum Küretaj kelimesi bile içimi ürpertiyor

Salı çarşamba gel dedi ama ben cuma gideyim diyorum biraz daha geç olsun olumsuz konuşmasın diye

Aynen canim icini ferah tut.

Yaa kendini 2ciye hazır hissetmiyordun sen istemediğin için değil rahme duşu duşmez anne sevgisi başlıyor bizde daha ufacık birşey olur diye o kadar korkutuyor ki bizi rabbim sağlık versin bebişimize insallh üzülme sen

Valla gitmek istemiyorum en son cuma gittim bebek oluşmuş kalp atımı yok pek sağlıklı ilerlemiyor dedi ben birdahaki cumaya kadar gitmeyeceğim artık gel araya bir kaç gün koyup dedi Salı çarşamba dedi ama ben cuma gitmek istiyorum beklemek de zor belki de oluştu kalp atımı ya yok der de sonlandırmak isterse diye beklemek istiyorum

Bekle bekle rabbim yar ve yardimcin olsun kuzumun kalbide inşallah atar bende cumayı iple cekicem valla Allah’ım hayırlı haberler almayı nasip etsin​:palms_up_together:

Şu konuyu heyecanla takip ediyorum :sweat_smile:

Cumaya çok var yarın gitsen ya merak ettim bende :hugs: inşallah kalp sesini duyarsın