Kese var bebek yok 😓

Kızlar son adetim 15 Ağustos yani buna göre 7+3 hafta bugün. 11 eylülde beta 160 çıkmıştı 13 eylülde 400 çıktı yani düzenli ilerlemişti 10 gün önce kese göründü bugün ultrasonla bakıldı kalp atımı için göremedi bebeği kese oluşmuş yolk sac var ama bebek oluşumu yok kese de olması gerekenden büyük sağlıksız gibi cuma tekrar bakalım radyolojiye de göndereyim duruma göre ilerleyelim ama sağlıksız gebelik gbi dedi sizce erken olabilir mi daha başına gelen var mı açık olun kötüyse de cuma gelmez çünkü bana

Bilgim olsa yardımcı olmak isterdim.Dilerseniz mucize anneye yazın orada daha çok yardımcı olabilrler. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı kolaylıkla versin.

belki daha yenidir 8 9 haftalık olduğunda daha net olur herşey rabbim hayırla sonuçlandirsin

Gecmis olsun canim

Banada dedıler kese var bebek yok ve kürtaj olmanız gerekli dedı ben bıraz ısteksız kalınca o zaman 2 hafta sonra tekrar gel dedı bende 3 hafta sonra gıtım dedı bebek oluşmuş yanı var bebek denıldı ama yinede taktırı İlahı doktorunuz cuma demişse gorunun herseyın hayırlısı dua edın hayırlısı neyse o olsun hakınızda İNŞALLAH

Aynı şeyi yaşadım 7 haftalık dedi doktorum kese var bebek yok henüz görünmüyor dedi 2 hafta sonra gel bana dedi ben biraz geç gittim korktuğum için her şey yolundaydı korkmayın inşallah bir sorun yoktur :blush::person_raising_hand:

Benim bebeğim de var 14 aylık o yüzden buradayım aslında :face_holding_back_tears:süpriz olmuştu bana ama istememiştim biraz erken diye Allah beni cezalandırdı diye vicdan yapıyorum Küretaj olur deyince ürperdim üzdü baya umarım erkendir aslında istemişim bugün öyle söyleyince kendime gelemedim

Teşekkür ederim ben de öyle umut ediyorum istemiyorum sanıyordum bebeğim küçük diye böyle olunca meğer ne çok istiyormuşum sadece korkmuşum sorumluluktan

Bunu dediğinde kaç haftaydı sizin. Ben de cuma yok dese de biraz daha beklemek istiyorum Küretaj cümlesi bile çok can yakıcı. Teşekkür ederim ben de başına gelen var mı diye merakımdan yazdım tamamen umudu kesmemek için :two_hearts:

Aaaa ne güzel maşallah ben de acaba başına gelen var mı tamamen umudu kesmeli miyim diye sormak istedim teşekkür ederim cevabınız için vajinal de baktı istemedim başta ama yok deyince umutsuz tamam dedim yine görmeyince heralde yok dedim bakalım hayırlısı ama yıprattı bir günde nasıl cuma olur bilmem

2 ayım bıtmiştı sanırım bıde oyle seyler söylemeyin ALLAH cezalandırdı falan nasipte varsa zaten olur ben sızın o postu hatırlıyorum bebegınız ıcın uzuldugunuz ıcın hamıle kalmanız sızı bıraz degısık duygulara koymuştu yanı siz isyan etmediğiniz surece vicdan yapacağınız bı durum yokkı bıde kazayla olan hamılıklrr genelde saglıklı olmuyor sız duanızı edın tevekkül edin gerısı RABBIMın rızasına kalmış hıc stres sıkıntı yapmayın ve her zaman hayırlısını isteyın olursa elhamdülillah olmazsada gene elhamdülillah… :rose:

Yok canım alttan bakmadı sadece karnımdan baktı güzel haberler alabilmen dileğimle :innocent::palms_up_together:

Rabbimden her zmn kolaylıkla olan hayrı isteyin. Veren Allah alan Allah. Sizi de anlıyorum içinize düştüğü an onu sahiplenmeniz ve bugün doktorun öyle demesi sarsmış. Dua edin bizlerde edelim size.:sunflower: Güzel haberlerinizi duymak dileğiyle. İnşallah minik güçlüdür ve annesine sıkı sıkıya sarılmıştır​:bouquet:

rabbim eğer nasip edecekse onu size yolunu açıp bereketiyle getirir emin olun gönlünüze göre hayırlı yollar açsın size :two_hearts::two_hearts:

Bence bekle bir kaç hafta daha . Ben ilk muayeneye gittiğimde 7 haftalikti ve kese bile yoktu. Kan testinde 3700 çıkmıştı ve doktor sadece rahim duvari kalınlaşmış kese yok ama hamilesin dedi. Bir kaç hafta sonra gittim göründü.

Çok çok teşekkür ederim ne güzel konuşmuşsunuz :two_hearts::two_hearts:

Oooo sizinki de çok geçmiş demek ki olabiliyor bakalım haber vereceğim nasip içim buruk tamamen umudu kesmedim okuduklarımdan sonra

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :two_hearts::two_hearts:

Cuma gel dedi ama ben bir hafta daha bekleyeceğim cumadan sonra bakalım cuma sonlandıracak yoksa ama ben istemiyorum tamamen umudu kesmeyi :downcast_face_with_sweat:

Çok çok teşekkür ederim :two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts: kalbiniz kadar güzel geçsin ömrünüz