Kidemli gelinler bakar mısınız 😁

Kızlar koydeyim görümcemin düğünü var büyük gorumcemle yeni kavgaliyiz o da gelcek bgn bend annemdeyim kaynanam yemek yapcak aksam annemle gel malum görümceye de hoşgeldin falan de diyor yani barışalım diye bende gelmem dedim snra gelinde alisveriste bana eve gelcez yemek fln yapsana dedi gelmem artık dedim sizce zaten kinada düğünde gorucem fazlasıyla yeter kendi değerimi düşürmek istemiyorum barışmak istedim o yanaşmadı kaynanama ayıp mı ettm

Gorumcenin barismadigini kaynanana güzel bir dille söyleyip kirilmamasini söylersin gelirdim ama kızın barişmaya yanaşmadi kavga olmasın seninde kafanı agritmayi istemiyorum düğün zamanı dersin

2 Beğeni

Öyle söyledim canm hepsine söyledim ama işte…

Gorumcemle aram bozuluyodu benimde sık sık buda kayinvalidemle ilişkimi etkiledi.

Zaten bigun barisacaksiniz ha bugun ha yarın , bi araya getirmek istiyorlar madem gitseydin canim.

Sonucta o kızı sen el kızı , gorumcen yuzunden kayinvalidenle aran bozulur sonra olaylar olaylar,yaşayan biri olarak diyorum​:blush:.

Sonra gorumcemle kavga etmedim ne olursa olsun.

Kayinvalidemle aram iyiye döndü tekrar,baktı ben kizini hoş goruyorum kızı ise kavga yaratmak istiyor.

Bu yüzden artik benle iyi arasi

Kıdemli gelin değilim ama her koşulda sen kötü haksız olcaksin o yüzden agrimayan başını agritma Dünya iyiside olsalar bir adım geri dur

1 Beğeni

Ay canım onlar melekler onların kızları suçluda olsa sen suçlu olursun sen elini atarsın düğünde o niye attı olur. Bu yüzden kaynana kazan karası görünce Allâh belası :sweat_smile: diyenin ağzına sağlık o yüzden takmıyoruz. Yanlız ben bunları yazarken valiz hazırlamam ve aklımdan gidince görümceme neler yapacağımı konuşmam ay ay tek sıkıntılı görümce sende yok yani GÖRÜMCE GÖRÜMCE GÖRMEYEM ÖMRÜMCE

Kaynanan zaten kendini belli etmiş başta ama iyi gerçeği görmüş sevindim buna canm Allah bozmasın.:palms_up_together: Blmiyorum canm annem babamı bebeğimi gönderdim onlara kendim gitmedim görmek istemiyorum o kadar küfür etti bana :sob:

Evet zaten ben kötüyüm artık ne anlatırsa ailesine ister iyi olsunlar ister kötü kendi secimleri ben uzakta oturuyorum zaten uzak duruyorum ailemde kızıyor bana

Allah kolaylık versin eğer konuşma varsa zaten daha beter her an kaos konusmamak muhattap olmamak daha iyi desene :rofl:

Evet öyle canım

Konuşsan bile mesafeni koy,fazla samimi olma,sonra gene tepene çıkar ,tavrini koy,ben oyle gapiyorum belki bu yuzden artik bisey diyemiyo bana cekiniyor.

Dün gitmedim diye eşim tavir koydu bana orası senin evin muhattap olmak zorunda değilsin diye hakliyken haksız oldun fln dedi bgn gitcem diyorum geçti artık dedi dün annem babam bide çocuğumu yolladm ona hosgeldine mi gitcektim bude

Bencede gecti bugün :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Kıdemli gelin ben​:joy: görümcem yok ama şeytandan bir adım geri olan bir eltiye sahibim. Bende uzun zaman eltimle konuşmadım. Karşılıklı haklı haksız konularımız oldu. Ama sorsan hep ben haksızım yada hakliysam küçük gelinim alttan almalıyım durumuna düşürülmeye çalışıldım. Geçenlerde bu duruma bir son verdim ve çok mutluyum. Benden sana tavsiye şu olur.. Yaptığın konuştuğun hiçbir şeyin kendine olan saygını yipratmasina izin verme. Yıllar sonra keşke demektense şimdi kötü gelin ol. Asi gelin ol. Bırak onlar seni olduğun gibi kabul etsin :red_exclamation_mark::slightly_smiling_face: 14 yıllık tecrübem bana bunları söyletti. Umarım herşey gönlünce olur.

Gittim canm hosgelrin dedm falan o da hosbuldk dedi öptü kus davranmıyor konuşuyor benle ama ben fazla knsuyorum onla

Kıyamam size de iyi yaptınız ya napcaniz elti daha beter bence kötüyse görümceye susturan olur ama eltiyi Asla

Mesafeli olmakta fayda var. Ne iyi ol ne kötü ol. Çizgi koyarsan ve bu çizgiyi korursan sana saygı duyup çekinirler.

Bizim oralarda bir laf vardır.. kiymayla gemi yürürde eltiyle yürümez.. derler. Ki bence çok doğru