Kilo alamıyorum 😓

Bana verebilirsiniz :rofl:şaka bir yana güzellik algısı yok oluyor zayifta tatlım yaşlı gibi suratım oluyor çirkin biri değilim çok şükür yüzüm güzel yani disardan bnm için güzel kız ama zayifsin diyorlar ya ahh bide kilolu hallerimi seviyordum sende sev bacım

Demir için kullansam. Olurmu bide ta tarif istiyorum kına ne demek canim

Valla o konuda birşey diyemem canım . Sadecw kendi yaptığımı diyebilirim ben ilaç içmemiştim

Tarifi yazdım canım var yukarda. Demir ve kan için içtim bende. Kınakına bir bitkinin adı. Tarçın kabuğuna benziyor aktarlarda satılıyor. Kına değil ama kınakına

1 Beğeni

Kız keşke al hepsi senin olsun böyle bir uygulama ne zaman gelir ben teknolojiye güveniyorum böyle bişey gelsede zayıflara versek kilomuzu :sweat_smile:hemen gönüllü olurum :sweat_smile: öyle deme valla hepimiz her kiloda güzeliz banada kilo almışssın yüzün dolmuş güzel ama eskiden daha iyidi diyorlar ki ben bunun farkındayım. Resmen fotojenikliğim gitti :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Ne güzel cnm keşke bende de ise yarasaydi

Kilo herkesin derdi maalesef kimi için alamamak kimi için verememek …bende keşke 45 kilo olsam giydiğim kıyafetler düzgün görünse millet aaa ne kadar kilo almışsın biraz ver bidon gibisin vs demese ilk evlendihimde 43 kiloydum çok guzeldi şimdi 3 çocuk sonrası 65 olarak hayatima devam ediyorum​:pensive_face::pensive_face::pensive_face:

Kürü bgn yaptım Cnm kinakinayi sipariş verdm anca yapabildm bakalım günde bir fincan miydi ac veya tok

Sabah akşam aç karnına bi su bardağı canım

Öncelikle kilonun da sağlıklı olanını zayıflığın da sağlıklı olanını yeğlerim. Bekarken bende 52 kilonun üzerine hiç çıkamazdım. Boyum 1.70 . Her ne jadar vücut kitle indeksine uygun olsada giydiģim kıyafetler üzerimde eğreti dururdu. Evlendim 57 kiloyla hamile kaldım 77 kiloyla doğuma gittim. Doğumda 6 kilo gitti ve ben bir süre kilolu kaldım ve bundan rahatsız oluyordum bu seferde kendimi hiç bir yere sığmaz giydiği hiç bir şey yakışmaz makyaj yakışmaz biri olarak görüyordum hatta eşime bile sorardım artık çirkin şişko biri oldum beni hala beğeniyor musun seviyor musun diye. Ondan da olumlu yanıtlar alıyordum. Beni hep destekledi hep sevgisini hissettirdi sonra ben çok hızlj kilo kaybı yaşadım tekrar 57 kilo oldum fakat hasta olduğum içindi bu. Yani kilo verdiğim için mutlu olamadım. Şimdi ise kullandığım ilaçlardan dolayı 65 kilo oldum. Yani demem o ki kilo almanın da vermenin de sağlıklı olması çok kıymetli. Öncekle kilo alamamanızın altında yatan sebebi bir uzman yardımıyla òğrenin ve ona öre bir yol çizin derim

1 Beğeni

Kaç gün içilecek bu üzümlü kınakından

Ben 19 yaşında üniversitedeyken 43 kg kadar düşmüştüm yemekhanedeki ablalarim derse giderden cebine taş koy agırlik olsun dışarda rüzgar var diyordu 23 yaşında 48 kilo ile evlendim şuan 25 yaşındayım 26 nın içinde 52 kiloyum diyet yapıcam biraz 2kiloda olsa vermek istiyorum ama olduğundan beri zayifsan metabolizma ile ilgilidir bence doktora git diyetisyen falan git

Sabah akşam bir bardak yazmış ama bardak bence fazla ya youtbude bir fincan diyordu bende öyle yapcam ama aşırı tatlı olduğu için yoğun bide

Gttm demir eksikliği d vtmn eksikligi şu an bir kür var onu hazırladım bakalm ayrıca Demir hapı da içiyorum millete yarıyor hap kg aldiriyor ben alamıyorum ya

Kortizonlu ilaçlar dışında diğer haplar kilo aldirmiyor diye biliyorum

Kortizonlu ilaçlar bir yeri düzeltirken başka yerleri bozuyor ben kullanmak zorunda kaldım böbrek üstü bezleri fazla çalıştığı için vücudun üst bölümünde kilo almama sebep oldu. Orantılı bir fiziğim varken elma vücut oldum :cry: Tüylenme sivilce yapıyor.

Halamda kullaniyordu da ondan dedim canım bende

Canım ben günde 3 bardakta içiyordum :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: öyle zararlı bişey değil ki. Sadece kınakına çayı içsen neyse. O fincanla içiliyor bu üzüm suyu

bende öyleyim şuan 54 kiloyum doğumdan sonra zayıfladım ihştahım kapanfı benim çevremde o şekilde konuşuyorlar doktora gittim tiroid çıktı o yüzden zayıfladığım söyledi doktor herşeyden önce bi fomtora gitmeni tavsiye ederim gerekli vitaminleri verir zaten

Doktor dicektin galiba evet canm gittim demir eksikliği d vitmn eksikliği çıktı