45 kilo nedir ya en az on kg eksigim var insan icinee toplum içinde kağıt gibiyim gittiğim lazerde bile yüzüme vurulur yani abla zayifsin der kg söylesem oha o kadar mı zayifsin zaten eşimden bahsetmiyorum bile bana süre veriyor kg almam için sürekli bana baksa bile niye kendine bakmiyorsun diyor kurbanın olaym ya dahiliyye gittim demir eksikliğinde Demir ilacı verdi 2 hftdr kllnym ama 6 ay kullan dedi tatliyla fazla aram yok ymek düzenim YK Ramazan ayında zaten daha da zayifliyorum bıktım ya kilolu halimi çok beğeniyordum ama kemik gbym kaşık gibi suratım var ![]()
![]()
![]()
Evlenmeden önce 43 kiloydum. Aletli platese gittim 48 kilo oldum. 7 yıl demir eksikliği çektim. Öyle yerlerdeydi ki ferrittin benim 1di![]()
o yüzden kan üretimide olmuyordu kanım hep 7lerde oluyordu ilacı damar yoluyla veriyolardı 6 ay sonra bi daha düşüyordu çünkü gerçekten aşırı iştahsız bir insandım . İlaç içesim gelmiyordu artık midem bulanıyordu. Hep kara kuru üzüm suyu içiyordum ama birgün bana annem yine üzüm suyu yaparken anneannem kına kına diye bi kabuk getirdi. Üzümü pişirirken onuda içine attılar. 1 ay içtim. Sana yemin olsun kanım 13ten ferrittinim olması gerekenden bir daha aşağıya hiç düşmedi. İştahta açıldı tabi çok güzel kiloda aldırıyor. İştah açılınca zaten kilo alımın kolay
Diyetisyene gidin bence o yardımcı olacaktır, bu arada üzülmeyin o ne der, bu ne düşünür diye değil de sağlıklı bir kiloda olmak olsun sadece hedefiniz, insanlar hep konuşur takmayın kafanıza eşiniz destek olsa aslında daha iyi sonuç alırsınız bu şekilde ancak köstek olmuş oluyor
Hamile oldunuz da kaç. Kilo aldınız eğer iştahınız yoksa spraktin diye bir şurup var onu kullanın milettin söyledine çok kulak asmayın daha çok verirsiniz
Merhaba bende çok zayıfım senden de zayıfım çok takardım ama artik takmıyorum. Ne yaparsam yapayım bende almıyorum. Ama artık kendimle barışığım iyi yönlerine bakıyorum sağliklıysan gerisinin önemi yok
Bende 49 kilodan gelinlik giydim yürüyemedim bile bir evlendim bir de hamile oldum 80ni gördüm şimdi de 65 68 de gidiyor 58 fln olursam şükür dicem veremiyorumda![]()
Emziriyosun ya hiç düşünme kilo falan can boğazdan gelir. Bebeğe yarasın şifa olsun. Sonra verirsin . Bende hamilelikte 20 kilo aldım şimdi 52yim ve hiç vermek istemçyorum bu kadarda kalayım. Tekrar zayıflamak fobim resmen. O yüzden @Tugba1234 seni çok çok iyi anlıyorum. 1 kilo çekirdekli kara kuru üzümü döv 2 tane kına kına at içine. Birazda şeker. 1 kiloya kaç litre suydu hatırlamıyorum yapacak olursan anneme sorarım. Kaynat bir güzel ve iç. Gerçekten hızlı şekilde demirin yükselecek iştahın açılacak. Bunu aç karnına içmelisin. Sabah ve akşam. İlaçlara bay bay sonra
Kına kına nedir
Eşimin kilo takıntısı var ona yapayım bende düzenli olarak mı içecek
Tarçın kabuğuna benzeyen bi tür bitki
Ama bu dediğim kan ve demir eksikliği için geçerli. Eğer sadece kilo içinse kına kınaya gerek yok direk üzüm suyu da içebilir. İştah için
Merhaba canm bilgilerin ve desteğin için çok teşekkür ederim annenden tarif alabilir misin denicem
Diyetisyene bir kere gittim bana haftalık yemek listesi verdi oturup aglmstm ya yiyemiyorum neler neler yazmış diye
60 kg ile doğuma gttm bekarken spiraktin çok kullandım ama yan etki olarak ağız yarası yapıyor bende onun ağrısından bir hafta yemek yiyemiyorum zaten hemde çok kez kullanmama rağmen hep aynı yan etki oldu ve smdi uykuda yaptığı için korkuyorumda
Çok şükür saglgm yerinde ama aynaya baktığımda ve eski o güzelliği aradığımda göremiyorum ve çok üzülüyorum
Tenkyu beybimm![]()
![]()
Evt uyku yapıyor ama ağız yarasını bilmiyorum fayda etmemiş ozmn size eşim çok kullanır onun sayesinde aldı kilo oda
Rica ederim işe yarar umarım canım.
Yarım kilo üzümü önce bi taşla poşette ezsin çekirdekleriyle.sonra tencereye 2 litre su koysun kaynatsın onu böyle üzümler şişinceye kadar.kaynadıktan sonra kısık ateşte yarım saat kaynatsın.kaynarken kına kına sapından işaret parmağının ikinci boğum büyüklüğündeki kına kınayıda bi poşette dövsün toz halinde atsın kaynayan suya biraz beraber kaynatsın. Sonra ocağı kapatsın süzgeçten bi başka tencereye koysun.ilistirden ovarak süzsün.posasını atsın.akan temiz suyunu tenceredekini içine 2 veya 3 su bardağı şekeri ataıp tekrar kaynatsın bi 10 dk.afiyet olsun
Kopyala yapıştır yaptım canım şifa olsun
1 kilo çok olur içemeden bozulur yarım kilo şeklinde ilerlesin dedi
![]()
bende baktım YouTube de falan da varmış çok çok teşekkür ederim bunu düzenli kullanırsam hemen ilaçları bırakayim mi o kısmı da bi sorayım devam edym mi acaba zaten içerken zehir zembelek gbi ![]()
Diyetisyenle görüşebilirsiniz yinede çok takılmayın ya bende verememiyorım diye oturup ağlıyorum bekarken 50 kiloydum evlendim 61 kiloyla hamile kaldım 86 kiloyla doğuma gittim ve şuan 78 kiloyum ve çok morelim bozuluyor eski zayıf hallerimi okadar özlüyorum ki niye veremiyorum niye o iradem yok diye oturup ağlamışlığım var ![]()