Kilo aldıran formül mama önerisi

Kızlar bebeğim 31 günlük günde iki kez mama veriyorum şuan Bebelac Gold veriyorum hiip mama çok öneriliyor iyimiş diyorlar kilo aldırır mı bebeklere kullanan varmı

Bu tamamen bebegın Yapısına bağlı aslında ama bebelac gold baya sekerlı bır mama ben hıpp kullandım 6 ay benimkine yaradı baya sımdı sma optimum kullanıyorum oda yaradı kilo olarak ıyı

1 Like

Sma yağlı bir mama olduğu için çok hızlı kilo yapıyor. Hasta olup sütüm azaldığı zaman bir hafta arada sırada verince bile farkediyordum kilosuna etkisini.

1 Like

Sma optipro çok güzel kilo aldırıyor birde braın değerleri çok güzel tavsiye ederim

3 Likes

@zeynep0664 Ben de bunu kullanmıştım.

2 Likes

Çok memnun kaldım ben denemediğin mama kalmadı desem yeridir ama bu çok yaradı 1 yasına girdiğinde otomatik olarak biberonu mamayı ve gece beslenmesini kendisi kesti yine kullanacak olsam yine bu MAMA’dan alırdım​:blush:

2 Likes

Benim bebeğim de çok sevmişti. Kilosunu ölçmeye gerek kalmadan kilo aldığı farkediliyor değil mi, hemen toparlıyor çocuğu.

2 Likes

Aynen hiç tartıya gerek kalmadan kucagıma aldıgımda bile fark ediyordum bu ay alfıgım kıyafeti bir sonrakı ay dar geliyordu hele bize bayagı bayağı yaramıstı kilolu bir bebek oldu şimdi artık o kiloları atmaya basladı sükür​:slightly_smiling_face:

2 Likes

3.5 aylık olduk ilk günden beri sma Optipro kullanıyoruz çok iyi yarıyor 5-6 ay büyük bebeklerle aynı kiloda​:grin: doktora sordum normal mı diye normal dedi

1 Like

Neden kilo almasına yöneliyorsuniz ki yani doktorunuz buna dair bişey dedi mi benim oğluma doğduğu gün çok bilmişler mama ver dedi çok zayıf sütun yaramiyor dediler 10ay3 günlük hiç mama almadı 2500 doğdu 8aylikken falan 6.800 du birde minyon 5 aylık bebek gibi hiç kilo alsin derdine düşmedim çok zayıf olmasına rağmen saglikliysa gelişimi iyi ise sizde kilo alsin diye düşünmeyin eşimin halası şişman her seferinde kilo alsin benim gibi olsun der bende ne yapayım besiye mi cekiyim çocuğu demiştim :sweat_smile::sweat_smile: genle ve doğum kilosu ile alakali yani birazda

1 Like

3kilo 317 gram doğdu doktorumuz sütün yarıyor annesi dedi benim gözümde mi öyle bilmiyorum ama zayıf gibi sanki bide mama verdikten sonra eskisi gibi ağlamıyor belkide aç olduğu için uyuyamıyordu ağlıyordu Sabah akşam veriyorum iki göğsümden sağdım sadece 90ml çıktı ilk Günler sütüm çoktu sağıyordum 150 kadar vardı sütümü artırmak için çok şey deniyorum olmuyor uyku ve stres öyle tam bir uykum yok 14 aylık kızımda var stres çok yapıyorum herşeyi çok kafama takıyorum doğru dürüst yemek bile yiyemiyorum

Ben Bebelac kullanıyorum ama anlamıyorum çok alıp almadığını az içiyor benim kızım kullanan var mı Bebelac kilo aldırıyor mu

Mama takviyesine 15. Günde basladık suan 3 aylık hipp organik combiotic kullanıyorum başından bu yana. 3 ayrı doktor degistirdim üçündende mama ile ilgili olumlu yanıtlar aldım fakat Cc arttığı için biraz pahalıya gelmeye basladı degistirmek istiyorum ama gaz sancısı yapar mı tadı farklımıdır içmez mi bu konuda tereddütlerim var. Suan sindirim sıkıntısı gaz sancısı hic yasamadık sükür ancak degistirmek durumunda kalcam malesef. Hangi mamayı önerirsiniz ?

Kilo aldırmaktan ziyade içeriği en temiz olan ve vitaminli olan mama aptamil. Hipp in içeriğünde palm çekirdeği yağı var. Zararlı bi yağ neden koymuşlar bebek mamasına bilmiyorym görünce şaşırdım. Anne sütüne yakın olsun diye koyulmuş. Ama zararlı bir yağ sonuçta. O yüzden bence besin değeri yüksekliği ve temiz içerik bakımından en yarayışlısı aptamil. Doğduğundan beri onu kullanıyoruz. Kilosuda iyi bi bebek benimki

1 Like

Genelde mama fiyatları birbirine yakın bence değiştirip düzenini bozmayım bende 1 aylıkken değiştirmiştim sma confort 800gr bulunmuyordu pahalıydıda 3 gün kabızlık sorunu yaşadık sma Optipro geçtik her zaman kolaylıkla buluyoruz fiyat karşılaştırması yapın isterseniz hipp le

Hangi mama

SMA optipro

1 Like

Bende hıpp kullandım 6 ay sonrasında SMA gectım oda ıyı geldı yaradı

Kızım 2. Ayından 6 .ayına kadar hipp mama kullandı kilosu da hep öndeydi çok memnumdk hipp ten