Kilo aldıran mamalar

Bende sma comfort kullanıyorum memnunum kabızlık yapmıyor bağırsak düzenleyici diğer ilk oglumda da küçükken sma optipro kullanıyordum comfort yoksa o zamanlar güzel yanı ama bebeğe göre değişiyor bende Aptamil kullandım olmadı yaramadı banada istersen bı dene bakalım

Bnde aptamil kullnyrm canim ama gayet guzel kilo aldryor 3 aylik bnmde bebgm 7 kilo sadce mama alyor 3.3bck saatde veryorm

1 Beğeni

Ben bebelac gold kullandim sma aptamil normal bebelac vs. Bebeğime cok kilo aldiran ve iyi gelen bebelax gold oldu

SMA mamayı kusuyor mu

Evet optipro gaz yapti ve kustu comfort onerdi doktor gazi azaltir ve kilo yapmaz diye bebegimin kilosu fazlaymis ama doymuyordu bebegim surekli mama ve meme istiyordu içim el vermedi bebelac golda tekrar basladim gazin onune gecmenin tek yolu gaz masaji damla ve iyi gaz cikarma bence simdi bebelac gold kullaniyoruz ve karni tok gazida yok

En çok kilo aldıracak mama Aptamil ve Bebelac karbonhidrat oranı diğerlerine göre fazla. Birde Bebelac dene yinede almayabilir ama bazı bebekler minyon olur yapısı budur ne verirsen ver çok kilo almaz

@Eğitimcianne Aramıza hoş geldiniz :ribbon::blossom:

Kizlar cicibebe bisküvileri var ya onlardan yedir diyorlar ben de yedirmek istemiyorm . Ne düşünüyorsunuz bisküviler hakkinda

3 aylık bebeğemi? asla. O bisküviler çok şekerli biz 6 ayımızı bitirdik vermedim vermemde. 6 aylık olduğunda evde yapabilirsin bebe bisküvisini çok da güzel oluyor

1 Beğeni

Hosbulduk​:innocent:

1 Beğeni

Ben de diyorum öyle olduğunu ama.bilirsiniz insanlar işte biz de yedirdik ne oldu kafasındalar.

1 Beğeni

Organik olanlari var onlrdan kullanblrsnz

Kac olcek veriyorsunuz 3.5 saatte

Kutu uzerindeki tafife göre 120 ml su icin 4 ölcek koyuyorm

Ben hipp kullanıyorum, doktorumuz bunu önerdı anne sütüne en yakın mama olduğu için . Organık

1 Beğeni

İlk doğduğunda sma comfort almıştım 1 kutu sonra eşime söyledim oda sma optipro almış bir şey olmaz diyerek verdim ikisi de kabız yapmadı kusma yapmadı severek yiyor canım hatta çevremde kullanan çok var optiproyu ben çok memnun kaldım

120 ml iciyor 4 aylik olucaz ayin 16snda ama cok nadir 3 bck saati bulyor 3 saatde veryorm gnelde

Ben aptamil veriyorum onuda geri çıkarıyor

Merhaba, eğer doktorunuz bebeğinizin kilosunu normal buluyorsa ve persentil tablosu icerisindeyse tombiş bir bebek olmak zorunda değil önemli olan sağlıklı olması sonuçta. Yanlış anlamayın doğum kilosunu bilmiyorum ama 3 ay 16 günlük olan bir bebek ise kilosu bana çok normal geldi, benim kızım 3 ay 28 günlükken daha 5 kiloydu. Önemli olan sağlığında bir sorun olmaması :innocent:

2 Beğeni

Kilosu normalse bencede gerek olmadığını düşünüyorum.Evet biz anneler severiz tombiş bir bebek fakat bunun için miydesini tıka basa doldurmamıza hiçççç gerek yok.:smiling_face_with_three_hearts:Önemli olan sağlık ve gelişiminin tam yerinde olması.

1 Beğeni