2500 doğan bebek 3 aylık ve 5100 gr olmış maşallah kırkbin kere daha ne olsun. 500 gr da aman aman az değil alt sınır zaten ilk aylar içi . Siz stres olmayın, sürekli emzirin, sütünüzü ve kalitesimi arttıracak şekilde beslenin. Hepsinden önemlisi kulaklarınızı kapatın
Teşekkür ederim
Benim bebeğim daha yeni 2 aylık olacak sütüm yaramıyor ilk doğdu günden beri mama veriyorum ve bunu doktorum söyledi mama verilir yani küçük diye bi sey yok
Çok şükür elhamdülillah sütüm geliyor var ama doymadigini hissettiğimde düşündüğümde veriyim diye düşünüyorum sağlık ocağında ebede anne sütü ver daha küçük şimdilik gerek yok dedi ama çocuk doktoru nada götürcem
Bence sütünle devam et kilo alımın çişli bezin normalse kendin emzirdiğin sürece yetmediğini düşünüceksin ve bebek hrm memrye geldiğinde istediği kadarını alır o yuzden bazen memryi boşaltıt bazen boşaltamaz o yüzden ilk 3 ay bebek nezaman emmek isterse ozaman emzirin diyorlar böyle böyle deyip kendinide strese sokma
Ben dün gittim doktora 3. Ayda sadece 200 gr almış 15 gün takip edelim hemen başlamayalım mamaya dedi mesala doymadığını düşünüyosan daha çok rmzir brnce hem sütün artar hemde bu düşüncen kalmaz
Teşekkür ederim
@Muge07 Aramıza hos geldiniz
Hosbuldumm