Kilo sorunu kızlar 🥹

kızlar doğum yapalı 4 ay oldu benim iştahım kapandı zayıfladım baya zaten çok kilolu biri de değildim ama kilo kaybı çok oldu kendimi kötü hissediyorum etraftanda zayıflamışsın diyip duruyorlar daha da üzülüyorum çocuğumu desteksiz büyüttüyorum eşimde işte oluyor tek başıma iştahımda almıyor sütüm için zorla yiyorum ne yapacağım bilmiyorum bi akıl verin nasıl kilo alacağım yaşayan oldumu bu şekilde

Aynı bensinn..:((( bir buçuk yıl oldu destekwiz aşırı zayıfım ve insanlar yuzume Tokat gibi vuruyor bi ara gece uyumadan önce kalvahtilik ekmek fln yedim cayla 2 kg fln aldm kısa sürdü daha önce denemiştim baya almıştım bekarken yani

zor bir durum birşey yiyesim de gelmiyor :smiling_face_with_tear:

Doktora git dahiliye ye

evet gideceğim sağolunnn

Kilo tamamen yapıyla alakalı genetik senınkıde oyle olabılır. Ama kilo almak yemekten gecer hamur işi tatlı ozellıkle gece gec saatkerde yeyıp yatarsan kılo yapar ben bebegım 2 -3 aylıkken falan gece emzırmeye uyandıgımda içi kremalı biskuvılerden açar 1 paket yerdim​:grinning_face_with_smiling_eyes: Yani kilo bogazdan gecer ama kendını bunun için zorlama sıkma boyun kilon kaç şu anda

Kan verip vitamin degerlerinize baktırın bence eksiklik varsa takviye alırsınız iştah açmada etkisi olacaktır. Bir de yiyip içme olarak helva ve ballı tahin pekmezli tahin öneririm istah açıp güzel kilo aldırır

1 Beğeni

valla o insanlar kilo alsan sismissin iyice az zayıfla diyor zayıf olanada az ye diyor sen insanlara bakma kendin rahatsız hissediyorsan sağlık olarak sıkıntıdaysan hastanelerde diyetisyen oluyor ona git kilo almak için herkes zayıflamak için gitmiyor sonuçta …bende doğum sonrası kiloları veremedim herkes ay ne kadar kilo almışsın biraz zayifla çok çirkin duruyo diyo ama umursamıyorum verirsemde kendim için veririm sen bı uzmana danış en iyisi

1 Beğeni

aynen öyle ama insan etkileniyor yinede

1 Beğeni

evet gideceğim tahlil vermek için

168 boy kilom 54 tü en son

Aslında tam idealsiniz bence yani benim ulaşmak istediğim kilodasınız​:innocent: insanları önemsemeyin bu kadar

1 Beğeni

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de hamilelik öncesi kilomun da altına düştüm. Duruş şeklim bile bozuldu. Etraftan da çok zayıflamışsın yorumları gelince insan kendini tamamen çökmüş bitmiş hissediyor. Hamur işi ye diyorlar bana. Ben niteliksiz alınan kilonun faydadan çok zararı olduğunu düşünüyorum. Kas kütlem artmadikça yağ bağlasam ne fayda. Vitamin kullanıyorum şimdi çok düşmüştü bazıları. Arkadaşlara katılıyorum vücudu içten beslemek lazım. İlk etapta kan değerlerine baktır.

hamileliğimde de kan değerim düşüktü kan ilacı kullanmam gerekiyor du biraz kullandım bıraktım diğer değerlerimede baktırmak istiyorum aynı fikirdeyim sizinle siz kilo alabildinizmi

Henüz kilo almadım ama benim sütüm kesilmişti ve hasta olmuştum. Doktor o zaman dedi çok dramatik bir kilo kaybı olmuş vücut kendine ancak yetiyor o yüzden sütünün kesilmesi normal. Sütü boşver şuan, önce kendini toparlamaya bak dedi. Vitaminlerden sonra tekrar sütüm geldi ve biraz daha enerjim yerine geldi. Bu tempoyla kiloyu yerine koymak biraz zor olacak.

anladımm sizde istediğiniz kilo ulaşırsınjz umarım

Bu boya 60-62 kg çok iyi oluyor ama sağlıksız beslenip yağ olarak almak iyi değil. İlk olarak vücut direncinizi, enerjinizi yerine koymaya çalışın. Ben bunu amaçlıyorum. Çünkü bağışıklık da beraber düşünüyor. Kilo sonraki adım olsun.

İnşallah. Bir de her vücut tipi farklıdır bana zayıflık hiç gitmiyor, ince kemikli değilim. Duruşum bile olumsuz etkileniyor.

bana da aynı şelide zayıflik gitmiyor brli ediyorum direk zayıfladığımı yüzüm çöküyor resmen

Aynı been zayıflığın sağlığına engel değilse sağlık sorunu yaratmiyorsa kafana takma 160 48-50 arasiyim 48 le hamile kaldım 57 doğurdum zaten 5 kilo hemen gitti doğumdan sonra