Kimyon cayi

Kızlar merhaba. Instagram da surekli karsima kimyon çayı çıkıyor. Bebeklerde gaz sancısına birebirmis. Bunu uygulayan var mi? Benim bebegim cok gazli bir cocuk. 3 aylik bebek tuketebilir mi ?

Ben bebeğe vermedim kendim kaynatıp içtim frna değildi

Saraçoğlu öneriyor bunu video altında herkes dua etmiş adama .Bende kendim içiyorum ama çay kaşığı ile bebeğe veriyorum yani kesin olarak iyi geliyor veya gelmiyor diyemiyorum çünkü yağ ile de masaj yapıyorum ve öyle yediklerime çok dikkat ediyorum diyemem oluyor arada yine zorlanması :melting_face:

Canım ben kendime yaptım komşum bir kaşık sabah ve akşam bebeğin ağzına da 1 kasık ver ağlaması acı çekmesi daha mı iyi demişti bir gün full uyumadigi gün sabah ve akşam verdim işe yaradı yani bir zararini görmedim şuanda ama bebeğimi rahatlattı hem benim sütümü arttirdi farkı da gördüm şimdi ben de sabah akşam içiyorum kimyon oglende bir fincan rezene

Ben içiyorum bebeğe 1 2 kaşık veriyim bebekte bende rahat rahat gazimiz çıkarıyoruz sütten gaz geçmiyor

@Efsun Aramıza hoş geldin canım :white_heart::rose:

1 Beğeni

Hoş bulduk🪻

1 Beğeni

Ben kullanıyorum çok faydasını gördüm
Kızım catliyodu resmen gaz yüzünden.rezene ve kimyonu beraber demeliyorum.iciyorum.bi çay kaşığı da bebeğe ver.her gün düzenli iç ve bebeğine içir.mucize gibi bisy.bebegim okadar rahatladı ki.uyumasa bile sessiz sakin etrafı izliyor çok huzurlu şükürler olsun

1 Beğeni

Ben bebegime de yapiyorum yine agliyor

Valla ikisini bir demleme ya ağır gelir kız birini sabah birini aksma ver

Bununla karnına masaj yapıyorum sende dene istersen

Bisy olmadı valla rahatladı baya.bebege vermeden de olur belki.kendin iç bi dene rahatlarsa öyle devam edersin