Kitap okuma 📚etkinlikler

Şu an okuduğun kitap var mı

Livaneli’nin Balıkçı ve Oğlunu okuyordum son 30 sayfa kaldı. Yarın akşam yeni kitaba başlayacağım :smiling_face:

Benim de kitaplığımda bekliyor :smiling_face_with_three_hearts:

Hahaha oda iyimiş:sweat_smile:bende okuyamıyorum ya.

Bitirince yorumunu yapar mısın bende merak ediyorum bu kitabıı

Okumuştum çok sade ve guzeldi

Tabiki yaparım :)))

Ama Zülfü Livaneli romanları harika akıcı , eminim bu da çok iyidir :slight_smile:

1 tane kitabını okudum sadece sevmiştim​:cherry_blossom:

Huzursuzluk , kardeşimin hikayesi beni çok etkiledi .

Okumadi isen en kısa sürede tavsiye ederim :heart:

Huzursuzluk okumuştum beğendim. Diğer kitaplar beklemede teşekkür ederim :heart_eyes:

Bir fotoğraf çekim derken kahveyi döktüm :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Keyifli okumalar.
Olacak o kadar. :smiley:

Benim uzerımde bir pislik var, yıkılası pislik beni hapsetti. Hiç birsey yapasım yok. :hear_no_evil_monkey:

Kitaptan alıntı sandım :grinning_face_with_smiling_eyes:
Arada olabiliyor isteksizlik ama geçicidir :smiling_face:

Yok kız o an aklıma geldi​:joy::joy::joy::joy:

Benim ki 2 aydır geçmiyor. Ya birgun ıysem diğer gün kötüyüm. Nedeni basit ama yapması zor gelıyor. 2 ayım çöp oldu resmen.

Zihnin dinlenmiş bir şey olmaz sonra yine okursun :smiling_face_with_three_hearts:

Size bir haberim var :smiling_face: Hesabımı kurtardım. Okuduğum kitapları paylaştığım instagram hesabım var göz atmak isterseniz buyrun :smiling_face_with_three_hearts:

kalbimin_raflari

Takipçilerimi kaybettiğime üzüldüm ama olsun ben burayı seviyorum. Eskisi kadar aktif olamasam da geri döndüm :smiling_face:

Gözünaydın olsun esra :heart::cherry_blossom:

Ne güzel paylaşımlar yapmışsın. İçlerinde merak edip aldığım ve okumak istediğim kitaplar var. Takibe aldım :cherry_blossom: