Kitap okuma 📚etkinlikler

📚“HADİ SENDE  BİZE KATIL”📚

Bunu okuyan guzel insan bunu senin için yazdım. Evet önünde kocaman bır yol var . O kocaman yolda seni bekleyen bir suru sorumluluk var. Sen bazen eşinle bazen de tek başına bu sorumlulukları aşmaya çabalıyorsun. Bazen düşsende çoğunlukla başarmışsın. Nerden mi biliyorum :see_no_evil_monkey:İşte dön bak arkana ne enkazlardan çıkmıksın hepsını geride bırakmısın. Burada bizimlesin.:cherry_blossom:

ŞİMDİ HAZIR MISIN ?

otur bir düşün kendın için ne yaptın. Cocuktan bir turlu fırsat bulamayıp kendıne zaman ayıramadıgını bılıyorum . Emin ol her anne benzer seyleri yasıyor. Ama kalk bu sene senın senen olsun 2026 yılı sana ugur getırsın. Kendin için bir şeyler yap . Yoksa bu hayat boyle gećmez.
Yaşlandığında iykilerım olsun diyorsan kalk guzel ınsan . Ilk once kendı dalını sula ki yeşersin meyve versin . Senin meyvelerin eşinle evlatlarına bol bol yetecek emin ol. Kuruyan bir dal olup her zaman kırılmaya meğli olma .

ŞIMDI HAZIRSIN BİRSEYLER İÇİN HİSSEDİYORDUM :blush:

Gel beraber seninle guzel hobıler bulalım sen de içinden sana uygun olanı sec ve uygula.

:heart: KİTAP OKUMA :books:

Canım dusunsene oturduğun yerden bır suru şehir geziyorsun. Bır suru ınsanın zihnine gırıyorsun. Harika degıl mı :blossom::smiling_face_with_three_hearts:

:heart: SPOR YAPMAK

EEEE yaşlandığında lazım olacak . Kım ister hergun bel ağrısı bacak ağrısı :hear_no_evil_monkey:

:heart: DIŞARI ÇIKMAK

AH canım en guzel hobı bu olsa gerek temiz bır hava. Evde emınım çok bunalıyorsun.

:heart: ZİKİR ÇEKMEK

Allahı zıkır etmek onu unutmamak en guzel parça. :heart:Rabbim dilimizden düşürmesin.

:heart: RESIM/ÇİZİM/BOYAMA YAPMAK

Biliyor musun daha once bende hıc boyama yapmadım. :face_with_hand_over_mouth:

:heart: ÜRETMEK

Ne uretmek İstersen artık. .Bu sene çok tuketıgının farkındayım . 2026 yılında oyle olma ama .

:heart: MEDİTASYON /OLUMALAMA

Ay bak senle beraber bende baslamak istiyorum. Ara vermiştim.:blush:

Şuanlık bu kadar aklıma geldi .Hadi bakalım sec bırını :heart:

Ben seçtim KITAP OKUMAK….:smiling_face_with_three_hearts:ILK KITABI DA ATIYORUM .

7 Likes

Hepside çok guzellll inşallah içlerinden bazılarını yapabilirim şu kiz biraz büyüse idi :joy::heart_eyes:

1 Like

Güzel kitap seçmişsin , bakalım bende bebeğimden fırsat bulunca atacağım :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Bende kitap seçiyorum :cherry_blossom: 1 ay sonra 2.bebeğim olacağı için şimdiden biraz bilinçleneyim :blush: İnşallah bi kaç güne okumaya başlarım.

2 Likes

Sana bayılıyorum kız burda bana biri sırf kendimi geliştirmeye çalışıyorum diye kendini övüyorsun dediğinde o kadar moralim bozulmuştu üzülmüştüm böyle bi insan asla olmadığım için ama bagzen bunlaro söylenmesi gerek ki mesela burda bana kişisel olarak destek olan kişisin yaa

1 Like

Vira bismillah bende katılıyorum

2 Likes

Kızın büyümesine bakma buyudukce daha zor oluyor​:joy::joy::joy:ben test edıyom bızzat​:joy:

1 Like

At at herkes birbirine motıve olsun işte ne guzel olur. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Oh oh masllah cok mutlu oldum. Bu adamın kitabını alıp bnde okuycam .

Bunu bende aldım ama bi fırsat bulup okuyamadm

1 Like

Sen zaten cok bilinçli bir kadınsın . Daha da bilinçlenmen daha da guzel faydalarını kesın bız de gorecegoz​:joy: bır gun o okudugun kıtap hakkında bır bılgı yazacaksın buraya :see_no_evil_monkey:

İnşallah canım birlikte faydalanmış oluruz ne güzel :blush: Resmen motivasyon kadınsın :cherry_blossom::blush:

1 Like

Kim niye oyle bırsey demiş ki. Cahilce düşünmüs yada seni çekememiş. Bazı ınsanlar birbirini çekemez . Öğrendiği bilgi sadece kendi bilsin kimse öğrenmesin düşüncesine giriyor.

Ayrıca kendimden orenk vereyim. Ben boyle birsey paylaştım kendimi mi övmüş oluyorum.

Aksine sizlere de bir faydam olsun bırbırmıze destek olalım diye yapıyorum. Yoksa bende bılıyorum tek basıma yapmayı . Ama ben farklı dusunuyorum. Cevremde konuştuklarım var ama bnım gıbı kıtap okumaya geleceğe hevesle adım atan ınsanlar yok. . Ben tek basıma kendimi gelsıtırmeye çalışıyorum. Bazen sızler gibi bnm de motıveye ihtiyacım oluyor . ….

Neyse canım sen bakma millete. Her İnsan farklı dusunur ama hersey paylaştıkça guzel olur. Kendını kotu hissedecek bırsey yok. .Sen kendini biliyorsan sorun yok . Sana kim ne dediyse aynısını bana deseydı ben tepkimi kor kendı ıstedıgımı yapardım .

1 Like

Uykusuzluk mahvediyo beni yaa buyudukce en azından oynar yanımda dolaşır diye düşünüyom​:joy:oyy oyy

1 Like

Kendıme soyledıgım seylerı size de yazıyorum.

Bazen ıhtıyacımız oluyor bu cümlelere .:smiling_face_with_three_hearts::heart:

Oy oy bnm sıpada durmuyor ya. Ben gece 2 de uyuyorum sırf onu uyutup kağıtların basına gecmek ıcın

1 Like

Gönderdim sana baksana bir

1 Like

Çok değerli bir konu açmışssın teşekkür ederiz :heart: bende örgü yapmaya karar verdim inşallah başarabilirim. Daha sonrada kitaba başlayacağım. :cherry_blossom:

1 Like

Evet ya gerçekten öyle insanın ihtiyacı oluyor

1 Like

Oooo benım başarısız oldugum bır konu. Sen de üretken bır kadınsın. Buraya da paylaşabilirsin belki biz de denemek isteriz.Burda üretken kadınlar da var örgu ıslerını beceren annelere bayılıyorum. :herb:

1 Like