Kıyafetteki lekeler

Bebek kiyafetindeki lekeleri nasil cikartiyosunuz

Domol var ben onunla yapiyorum iyi cikariyor fakat bebek kiyafetine uygunmu bilmiyorum.
Onunla cikarip sonra makineye atiyorum.

Önce beyaz sabun ile çitliyorum sonra beyaz sabunu üzerine tekrar sürerek makinede diğer çamaşırlar ile beraber deterjan ile yıkıyorum

1 Beğeni

Domol leke çıkarıcıdan memnunmusunuz her lekeyi çıkarıyor mu kıyafetteki halıdaki vs @Cesurummm

E bebekten aldığım sıvı leke çıkarıcıyı kullanıyorum. Memnunum. Ama anında sulandırıp sıcak suda bekletiyorum daha sonra çitiliyorum. Beklerken bile çıkmış oluyor genelde. Çok beklemiş kirliyi çıkartamiyor hemen. Sonra makineye de atıyorum arınsın diye.

Baby me marka toz leke çıkarıcı kullanıyorum bende. Kakalı beyaz zıbınlarda bile etkili . Sıcak suda az tutuyorum sonra suda az çitileyip makinaya atıyorum.

Porçözün leke çıkarıcısını kullanıyorum bende her lekeyi çıkarıyor sıkıp makineye atıyorum

Kıyafetten cikariyor.
Benim kiyafetime nar suyu demişti yerlen bir gün sonra domolla temizledim beklettim sonra makineye attim temizlendi.

Halıda denemedim ama ayakki da denedim,beyaz ayakabıyı çok iyi beyazlattı

Benim kullandigim bu rossmanndan aliyorum

Ayakkabıda nasıl kullanıyorsunuz

Çıkarmıyorum gerçekten çıkmıyor markasını hatırlayamadım ama koyu pembe bı leke çıkarıcı denedim lekenin üzerine döküp beklettim sonra citiledim yok çıkmadı zıbına kaka bulasmisti ben de takip edeym bu başlığı :sweat_smile:

Elbisedeki kakalari cikaetmak icin yikayip islak bi sekilde gunese ser aninda cikiyor

Aha gerçekten mi ee iyice kurumaz mi

Hayir canim cikartiyor

1 Beğeni

Bunun başında kendi fırçası var onunla yada başka sert ayakabı fircasiyla beyaz kısımları temizliyorum yikiyorum

Teşekkürler biraz geç gördüm ama :smiling_face:

Rica ederim:)