Kıymalı ek gıda tarifleri

Merhaba arkadaşlar oğlum 7 ay 7 günlük bugün çift çekim kuzu kıyması aldım nası yemekler yapabilirim ?

Bende şurda durayim 7 ay 3 gunluk

Geçen gün instangramda gördüm denemeyi düşünüyorum açıkçası tel şehriyeyi haşlayosunuz kıymayı çok az bir soğan ile kavurup ister salça isterseniz de domates ilave edip karnıyarık içi gibi diyeyim o şekilde hazirliyosunuz birazcık Su koyup yumuşamasını sağlayın kıymanın sonra tel şehriyeyi süzüp tabağa aliyosunuz kıymalı harçtan biraz koyup en üste de yoğurt döküp yedire biliyomusuz bebeğime yalanci mantı yaptım diye paylaşmıştı bir tane kadın

Corbalarina ilave edebilirsiniz tarhana çorbasına sebze corbalarina şehriye çorbasına kıymalı yumurta yapabilirsiniz sonra mücver gibi krepler yapabilirsiniz kıyma sebze yumurta ve tam buğday unuyla ufak ufak yumuşacık oluyo yemesi çok zor olmuyo bebeklerin
Yumurtayı kullanırken sarısını kullanın ama beyaz alerji yapabiliyomuş 8. Aydan öncebelki sizde biliyorsunuzdur

Domates werdinizmi hic werim diyorumda zarari olurmuki hic yedirmedkm daha

1. Aylarda veriliyor galiba kırmızı sebze meyve alerjisi varsa da bir yaşında veriliyo diye biliyorum domatesi ve ilk defe verilecekse kabuğu soyulup iyice pişmiş olması gerekiyo

Kiyma patates havuc sogan 1 tatli kaşığı kadar salca sehirye ya da pirinc
Kiymayla soğanı kavur biraz kiyma pissin sonra patates, havuç ve sehriyeyi at tel sehirye de olur. Sıcak su kullanicaksin goz karari hepsini pisir lezzetli oluyor

Eristenin kucugu kucuk hamur var kare kare onunla yogurt corbasi yapip icine kiyma kavurup koyabilirsiniz yalanci manti gibi olur hem

Ek gıdaya yeni basladiysaniz kabız yapa bilecek gıdalar vermeyin isterseniz

Ben kıyma soğan kabak ve patates li bi çorba yapıyorum oğlum çok severek yiyor tavsiye ederim

Ben herşeye kiyma koyuyorum. Kıyma, sogan, sarımsak, kendi yaptigim bebek salçası ve kullanacagim sebzeleri suyla hasliyorum, suyunu cekince zeytinyagi gezdirip yediriyorum. Sehriyenin üzerine sarimsakli yoğurt kiymali sos yapıp, yalanci manti yada corbalarina ekliyorum, bebek koftesi yapiyorum. Bugun mercimekli, kiymali yogurt corbasi yaptim.