Kulaklarını nezaman deldirdiniz yada nezaman deldirceksiniz
Görumcem 6 aylıkken deldirdi benimki yaşına girecek ben de deldircem bayramdan sonra. Ne kadar erken o kadar iyi sanırım. Büyüyünce daha çok acıyor çünkü.
Ben eczanede deldirmek istedim 6 aylıkken ama delmediler yaşına girsin öyle delelim dediler bizim burda her delen yer yasına girmesini söylüyor daha 4ay var yaşına girmesine
Ben en az 5 yaşına kadar düşünmüyorum enfeksiyon vs kapar diye açıkçası çokta gerek duymuyorum büyüyünce kendi isterse deldirsin
Ben düşünmüyorum deldirmeyi açıkcası eğer büyüyünce kendi isterse o zaman belki düşünürüm sebebide enfeksiyon kapma riski kendi çekip koparabilir vs bide o deliklere güsul abdesti alırken su gelmesi lazım o minicik deliğe de su değiyor mu değmiyormu bilemiyorum o yüzden gerek yok
Ay kucuk cocugun gusul qlmasina ne gerek var
Ben 1 yada 1,5 yasina girince deldirmeyi düşünüyorum.
Ben deldirmicem kendi isterse deldirsin büyüyünce şuan bende takmak istemiyorum güsulden mecbur takıyorum isterse deldirsin büyüyünce
Ben büyük kızımı 2 yaşında falan deldirmiştim çok zorlandık küçüğü 8 aylık yada 1 yaşında dalan deldiririm büyük ihtimalle eşim eczanede çalışıyor o halleder evde
Al bendende o kadar bazen çok takasım gelir bazen hiç takmam ama küçükken alışmadığım için bence çünkü annem altın küpe kaybolmasın diye takmazdı sadece özel zamanlarda takardık e rahatlığa alışmış kulaklarım şimdi asla takamıyorum hele yatarken hiç bişey takmam benim büyük kızım alıştı sürekli küpeyle duruyor çelik küpe aldım onu takıyor arada bi temizlemek için çıkarırız o kadar onun dışında hiç çıkarmaz . Yani büyüyünce kendi deldirsin isterse evet ama küçükkende deldirmek bi yerde mantıklı kulak küpeye alışır kız çocuğu sonuçta mutlaka ister takıp takıştırmak büyünce deldirecek rahat edemeyecek küpeyi çıkaracak çıkar tak delik kapanır . Diye düşünüyorum
İleriye dönük şimdi gerek yok tabi açıkcası ben 24 yaşına geldim ve pişman oldum kendimde deldirdim ona da ve küçükken ailemin deldirdiğinede
Valla ben takmayı hiç sevmiyorum küpe ve anneme hep derim keşke kararı bana bıraksaydınız diye
10 aylıkken deldirdim ben zorlamadi hatta geçenlerde 1 tanesini düşürdü asla taktirmadi şimdi diger tarafla oynuyor kapandı sanırım diger kulağı