Kiz bebek anneleri acil

Kizlar kizim oldu aklimda sorular var vajina bölgesinin arasinda beyazlık var orayi temizliyor musunuz

Evet. 4. Ayımızdayız. Başlarda su ile bebek pamuğu kullandım o zamanlar pamuğu böyle üçgen formuna getirip dudaklarını açıp hafif hafif silerdim. Şimdi ıslak mendil kullanıyorum 1 aydır onu üçgen gibi uç şekli verip siliyorum yine yanlarından aşırı da açmadan tabi ara ara yapıyprum ama her gün değil..
Yeni doğan döneminde 20 gün falan geçti baktım baya orası dolu beyaz beyaz yavaş yavaş yapa yapa azalttım sonra 40ı çıkana kadar bitirdim hemen yapmadım . Az az temizleye bilirsiniz

Cok teşekkür ederim 20 gunluk olduk korkuyorum zarar veririm die ara ara siliyorum ama hepsini degil

Rica ederim. Aynen öyle yapa yapa orayı temizlersiniz. Zaten şöyle canı acısa ya da bişey olsa tepki verir. Altını açtıkça süreyi biraz dahq uzatın öyle temizleyin hem altı hava alır hem de pişik olmaz inşallah iyi gelir

İnşallah güle gule büyütün bebeğinizi Allah razı olsun

Amin sizde inşallah :heart:

Beyazlik neden oluyor?

Hic bilmiyorum

Kızım 7 aylık ara sıra biriktikçe temizliyorum ben de, ama büyüdükçe temizlemek zorlaşıyor. Şu an kızım altını alırken hiç yerinde durmuyor sürekli dönüyor :woman_facepalming:t2:

Anne karnında hormonların etkisi ve o ilk kaplı olduklark kremsi yapının birikmesinden oluyor. Bir de şunu da ekleyin ilkj başlarda temizlerken hafif kanlı akıntı da olabilir ama sorun yok

Yıkarken bol su döküp elime pamuk alıp hafif hafif temizliyordum ben