Merhaba kizlar kizim bazen asiri kusuyor sadece anne sutuyle besleniyor 16 sinda kontrolu var ama bu ara kusmasi fazla cogaldi kusmayi azaltmak icin neler yapiyorsunuz bir fikir verin gunde surekli ust degistirmekten maf oldum ya
Kaç aylık bebisiniz
2 ay 13 gunluk
Acaba bi oturuşa çokmu emiyor fazlayı kusuyor ola bilir,birde kusma farklı oluyor mesela fışkırarak iyi değil
Fiskirarak kusmuyor ama bazen agzindan burnundan geliyor peynir kesigi gibi
Biz 6 aya girdik hala çözüm bulamadım gazını akşamda almasamda kusuyor kızlarımda 6 aylık falandı heralde kusmayı bıraktığında geçmesini bekliyorum
Doktorla bu durumu konusacagim kilo alimi gelisimi normal diyor aile hekimligi hemsiresi ama kusmasi kafami karistiriyor
Reflü olabilir… ilk oğlum 6 ay kustu… reflüsü varmış ilaç kullandık… bu gün küçük oğlani hastsneye götüreceğim çok kusuyor bazen günde 30 bile oluyor sanırım küçüğün de reflüsü var.
Bende acile goturecegim simdilik uyuyor sabahtan beri 7 8 sefer kustu en az oda
Me dediler benimkide çok kustu bugğn
Benim bebişin kusması hiç yoktu sonra hasta oldu gribal enfeksiyon dediler o günden beri yani hasta olduğundan beri çok fazla kusmaya başladı. İlaç kullandık yarım yamalak sonra geçti ama 2 aylık aşıdan sonra tekrar felaket kusmaya başladı. bakalım günden güne değişiyor kusması hatta doktor kustugu ve midesi çok bulandigi için ilaç yazdı ama vermeye cesaret edemedim çünkü bebişin yutkunma yetisi biraz zayıf her sefernde boğazına kaçıyor inşallah sizinde bir sıkıntı yoktur, sağlıcakla büyüsünler
Reflusu oldugunu cocuk doktoruna goturecegim
Burnundan gelince boğula bilir,doktor ne dedi bu duruma
Me çözüm buldunuz reflüye
Doktor randevusunu bekliyorum ama simdilik emzirir emzirmez kaldirmiyorum. Gazini çıkartıyorum fazla emzirmemeye calisiyorum.