Selam 2 aylık bebeğim hiç uyumuyor ilk doğduğunda daha iyi uyuyordu şimdi hiç uyumuyor gece 4 saat gündüz 30dkk geri kalan saatleri ağlıyor bi çözüm bulamadım doktor probyotik yazdı damla gazı çıkarır daha iyi uyor dedi bişey değişmedi uykusu çok hafif uyuduğu zaman da 10dkk sonra ağlayarak uyanıyor bir çözüm bi çare ne bileyim bunu değiştirmek için var mu yapabileceğim bişey.
İnternette okuyorum vu yaştaki bebekler 14 saat falan uyuması lazım diye
1 Beğeni
- Ay bizde çok zor geçti atak haftası ondan olabilir. Sabret geçecek bak sonra geri düzene giriyor biz 8 buçuk aylık olduk hala gece çok sık uyanıyor diş olayı çok fenaymis. 2. Ay beni çok zorladı asla o günleri unutamam
Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor etrafimdaki herkesin çocuğu uslu bi bizimki zor uyumuyor
1 Beğeni
- Ay haftasında ki atak benim içinde en zor zamandı şu an 4. Ay atağındayız evet bu zor ama 2 deki gaz sancıları en zoruydu gerçekten. Gaz damlası kullanıyormusun düzenli günde 3 kere verdiğinde biraz azalıyor onun dışında ayağında sallayınca hafifliyor, karnına masaj yapabilirsin ve bacaklarını karnına doğru çek bırak yapabilirsin youtube da gaz sancısı masajları var, kucağına alarak yukarı aşağı zıplarmışsın gibi hareketler yapabilirsin benim o zamandaki 2 haftam gece gündüz zıplamakla geçti hem pilates topu hem ayakta sürekli hareket yorgunluktan gebermiştim. Allah kolaylık versin ama geçiyor inanın gerçekten geçiyor sadece sabretmek gerekiyor.
1 Beğeni
Aynen yle 4. Ay atağı daha iyiydi 2. Aya göre
1 Beğeni
9 aylık kızım zerre uyku yok resmen anam ağladı daha geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor gündüz de kesik kesik uykular. O kadar zor durumdayım ki. Diş ilacı ağrı kesici hiçbiri bana mısın demiyor. En kötüsü de gittiğim yerlerde asla uyumuyor, gittiğim gibi geri geliyorum
- Ay gercekten çok sancılı geçiyor ben süpürge sesi fön makinesi sesi ile sakinleştirip uyutuyordum. Gaz damlası kullandık fayda etmişti