Kızım ilk baba dedi babasına ssöylemeelimiym

Sonuna kadar katılıyorum merak ilgi sıfır ben niye söyliyim ki umrunda olsa ztn sorar yarın bi yere gidecez sadece haberi olsun diye msj attım ona bile cvp vermedi

1 Beğeni

Haklısın canım ama yontulamamıs odunları egemiyoruz maalesef :pleading_face: ben bir kaç yorumu okudum sadece ondan o şekilde yazdim sonra @Birprensesannesi nin diğer yazdıklarınıda okudum ben olsam bende düşünürdüm söylemesem diye . Yorumumu silmek istemedim sonra
.

2 Beğeni

Amin inşallah, maalesef bzm de skntılarmz çok var kendimi gectim kızına ilgili olsun istiyorum ama yok maalesef ararsa kendisi söylerim yoksa söylemem annemlerin yanındayım onlarda durumu farkediyor bişey de diyemiyorlar onların da gözüne batıyor ama o takmıyor bile bizi

Yaa , bu kadar duyarsız olunmaz haklısın gerçekten , ben diğer yazdıklarını yeni okudum okumadan önce yapmıştım yorumumu ben olsam senin yerinde bende söylemek istemezdim . Dediğin gibi ararda çocuğunu sorarsa öyle söyle sormazsa bilmeye hakkı yok. Yani mesajına bile görüp cevap vermiyorsa.

1 Beğeni

İşin kötü tarafı hep ailesel sorunlar birbirimizin şahsına dair bir durum yok içler acısı o da tatlı acı gidiyor işte yine severim eşimi ama bazen böyle işte saçma sapam tavırlar der. Çok münazara konusu gibi oldu demesi gerekir ama ben de bu kafada ay uzaktayım deyim dedim dediğime de pişman etti sağolsun :joy: sanki evde olsak gündüz olsa görecekti

Aynn kendisi bilir

Evet evet bir kaç kez denk geldim hatta inni anni gibi ama daha küçük bize öyle geliyordur diye hep gecistirdik

Yaa zaten aile çok etkiliyor evlilikte karı koca ilişkisini maalesef :downcast_face_with_sweat: aynen sanki evde olsan gorecekti gündüz akşama kadar işteler eve geldiklerinde de yorgun oluyorlar yine çok fazla vakit ayiramiyor benim eşim mesela ama seninki gibi olsaydı eşinle aynı tepkiyi verirdi kesin erkekleri anlamak mümkün değil :person_shrugging::joy:

1 Beğeni

Bize öyle gelmiyor baya anne diyolar bence :joy: 3-5 yaşlarında bişey oldumu anne diye ağlar çocuklar hatta daha buyukken bile yani benim canım çok yansa aglasam yine annem aklıma gelir . O yüzden bu bizde doğuştan gelen bişey senin dediğin gibi anneyle bir bütünüz zaten​:two_hearts:

Happy Cracking Up GIF by MOODMAN