Kızlar bir ayı geçti köyde Annemlerle yim dün ilk defa kızım baba dedi ve dünden beri de hep tekrarlıyor ama babasıyla aramız açık konuşmuyoruz bikaç gün ndr öncesnde ben arıyordum görüntülü benle konuşmasadsa kızıyla konuşsun görsün diye iki dk görüp kapatıyordu işi vardı iki gündür baktım o arramuyo msj atmıyo ben niye arrıyorum diyorum iki gün dr bende yazmıyom aramıyom ama dün baba dedi bilmiyorum bugün eşime söylimmi sizce yoksa onun arramasını mı bekliyim bilemedm
Sakın deme derim bizde aynı durumdayız annemlere geldim 1 hafta oldu kız kardşeimin düğünü var 1 hafta daha kalacağım . Aramız açık geldim buraya o bıraktı beni. 2 3 gündür de iyice açtık arayı tek kızın resminğ atıyorum bende baya bozuğuz yüz üstü koyduk burda ilk defa az süründü . Annem iyi niyetine video çekelim at eşine dedi. Atmaz olaydım . Vay en önemli zamanlarıymış da bebeği görememişte ben gitmişim de gönlü yokmuş da eski yeni kattı yine . Şimdi bişey yapsa da demiyeceğim konuşmuyoruz. Başını ağrıtırsın . Bi anda kıymetlli oluyır daha fazla herşey bekle yüz yüze gelince söyle ya da o arayınca bebek deyince aa baba dedi de falan
Tabiki söyleyin, eşler arasında her dönem ufak krizler olabilir ama bunu bilmeye hakkı var.. Sonuçta barisacaksiniz sizin de içiniz de kalmasin belli ki o da duysun, bilsin istiyorsunuz.Belki araniz bile düzelir bu vesileyle.
Bence ozellikle arayip soylemeyin. Esler arasinda tartisma da olur uzaklıkta ama evlatla olmaz. Merak eden, sorumluluk duyan arar çocuğunu. Soyle düşünün bir nedenden uzaktasiniz, cocuk babada ve araniz açık en fazla bebeginizi aramadan kac saat durabilirsiniz? Anne baba esit derece sorumlu çocuktan.
Bu erkek milletini var ya… aşırı sinir oldum şuan, bebeğin videosunu görünce verdiği tepkiye
Ne kadar iyimser ve yapıcıyız kadınlar olarak. Güzel bir haberi bile nerelere çekiyorlar. Iki tatlı birşey söyle be adam.
Bazen burada birşeyleri okudukça kirlenip kinlenip evdekine çatasım geliyor ben de eşim işteyken baba desin diye çocuğu ders çalıştırıyordum, vazgeçtim ne zaman derse desin
Ararsa bil bakalim bebegimiz bu gun ne soyledi ilk kelime baba dedi dersin.
Cocuklarin cogu baba diyo gercekten benim oglanda ilk baba demisti cok seviyo kapidan ayrilmiyo baba gelicek diye.
Hatta banada baba diyo hollandaca anne diyo
Turkcede fazla demiyo ama bastirarak soyledigini fark ettim annne
İşte bu kafalar yoruluyor hep sabır deyip geçiyoruz arrtık
Sesini yazip at başka bisey yazma sonra kendisi yazsada cevaplama ,ben oyle yapardim yay burcu olarak
Bir yay burcu olarak beğendim bu fikri
Eli de cok becerikli cok guzel orgu yapiyo
Hamileyken felan cok guzel seyler oruyordu bebegine
Bizim cadi
Ayy tabi ki soyle öyle şey mi olur yaa biz anneysek oda babası hem bebekler neden baba dermiş ilk biliyor musun annelerini bu bu dünyada kendilerinden bir bağ bir parça olarak görüp ilk tanıyıp bağlandıkları insan babaları olduğunu için baba derlermiş bizi zaten canlarından bir parça olarak görüyorlar ne kadar güzel bişey bu benim oğlum 6 ayına girdiğinden beri baba heceleyerekde olsa baba diyor 5gundir her diyisinde gözleri doluyor eşimin kıskanıyor musun falan diyor hayır diyorum zaten beni bir parçası olarak görüyor ilk anne demesede olur benzaten bir parcasiyim onun babayi yabancı görüp yabancı olarak bu dünyada ilk tanıdığı bildiği güvenip bağlandığı insan sen olduğun için baba dedi diyorum bunu çok görmeyin eşinize
Prensesim de 3-4 gündür baba diyor, eşimin bir kanatlari eksik Nasıl mutlu, nasıl heyecanlı, nasıl aşık kızına …Allah hiç bir çocuğu annesiz babasız bırakmasın.. Bir saniye sonramizin dahi garantisinin olmadığı, ilerde hiç hatırlamayacaginiz kavgalar için, hep hayalini kurduğunuz bu güzel anlardan mahrum kalmayın
Bende diyorum merak eden arar sorar ztn ben asla durmam kızım onda kalsa sürekli ararım ama öyle değil pek. İlgili bi baba değil ztn sever oynar ama çok ilgisi yoktur hani evdeyken de öyleydi ama şimdi uzaktaiken küs kalmak istmezdm ama o çok trip atan küsen bi tip ben adım atmadan o da atmaz hrp ben önce giderm mutlaka konuşmak için ona kalsa bir yıl da konuşmasak olur ama ben beni düşünmese bile en azından kızınu düşünsün istiyorum annemlerde burda farkediyor bişey de diyemiyorlar
Ben aramadan o aramaz ne güzel sizn ki bağlı babasına söylesem bile mutlu olurmu bilmiyorum
Bende bilsin istiyorum ama kaç gündür kızını ne arıyor ne soruyor uzakta merak bile etmiyor evet babası hakııdır bilmesi ztn ama ondn buraya sordum benle konuşmuyor diye kızmıda sormuyor ya ondan söylimmi söyleymimmi diyorum yoksa elbette bilmesi hakkı
Mutlu olur bence boyle seyler herzaman olmuyo bebeklerimizin ilkleri.
Kesinlikle @TülayOzan katılıyorum bilmeye hakkı var ki bu aranızın düzelmesine vesile olabilir. Ama @AybikeKrp nin ki gibi bı tepkiyle de karşılaşabilirsin buna da hazırlıkli ol ay bende diyorum bı tek ben mi eşimle böyleyim herkesin kendine has sıkıntısı var Rabbim kimsenin yuvasını darda bırakmasın evlatlarımızın yüzü suyu hürmetine
Doğduklarından bu yana zaten anne diyolar ki farkettiniz mi bilmem ama ınga derken çoğu zaman anne der gibi çıkıyor
Ben katılmıyorum hatta babaların bu bedavacılığına sinir oluyorum eşler tartışabilir hatta boşanabilir ama çocuğu için günde bir kere bile olsa arayıp sormalı neyin gururu bu. Tartışmalarımızda bende en çok bu yüzden eşime saldırıyorum beni merak etmezse etmesin kızını merak etmek zorunda görmediğinde haber almadığında oda rahat etmemeli. Bırakın söylemeyin. Aradığında da tavrınızı koyar keşke daha ilgili bir baba olsaydın da çocuğunun ilk kelimesini haketseydin diyin. Öğrensin artık şu erkeklerde olgun düşünmeyi gönül almayı ilgili ebeveyn olmayı