Pazar günü başladı sabah kalktığımda ateş ölçerle 41 dereceyi gördü abartmıyorum ateş ölçer mi yanlış ölçüyor bilmiyorum antibiyotik dolara falan vermeye başladım ishali de dbaşladı 2 3 gündür çok ishal yapıyor sesli şekilde ilaç kokuyo resmen 41 42 dereceyi gördü kaç gün boyunca sonradan zor da. Olsa az az düştü bugün de sabah sadece ateşi vardı sonra geçti mızmızlığı başladı ağrısı var gibi uyumaya çok zor yatıyo şimdi kucağımda yatıyorum sarılmaya ihtiyacı varmış meğerse doktora neden gitmedin diye sorarsanız kimliği kayıptı geçici kimlik daha dün aldım kızım 10 buçuk aylık hastaneye gideyim mi hastanede pek bişey yapılmıyor güvenemiyorum o açıdan sizinde fikrinizi almak isterim
Hastaneye götürsene niye bekliyorsun çocuk o ateşle havale geçirir geçici kimlik gelmiş gelir gelmez götürmen gerekirdi ve hemen götür çocuğu belki senin fark etmediğim bişey var bebekte ihmal etme sonuçta ağır ateş geçirmiş ki kimlik olmasada dahi illa bişey yapılır hastaneye güvenmiyorum diyorsun Allah korusun bebeğine bişey olsa ilk oraya goturceksin mecbur kusura bakmada bebeğin sağlığı senin guveninden çoook daha önemli 41° -42° ateş ne demek sen bile duramazsin o ateşle değil mi beklemede hastaneye gotur bebeği
Merhaba geçmiş olsun, kimliği olmasa da bilgi işlem giriş yapıyor bizlerin verdiği bilgiler doğrultusunda ve e devlete bakıyor.Kizimin kimliği evde kalmıştı telaşla o şekilde alındık kimse zorluk bile çıkarmadı.Bence hastaneye gidin serum takarlar, belki detaylı tahlil yapılır söylediğiniz ateş değerleri vs çok yüksek.
Yanlış ölçüyor 1 derece fazla ölçüyor muhtemelen annem de yanımdaydı endişelendirmedi ilk defa böyle olduğu için bilmiyorum temaslı ve temassız ateş ölçerin arasında fark var derece farkı götürmem gerektiğini bende biliyorum dünden beri Allah a şükür daha iyi ama ishal ın fazlalığından korkuyorum bu akşam gideceğim zaten
Kimlikolmadan yardımcı olduklarını bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederm
Eee tamam da 41-42 diyorsun 1 derece fazla diyorsun 40-41 olur gene fazla yani çok bir fark yok 38.5 üzerinde direk götürülmesi lazım biliyorsun ama gitmemişsin canım ishal fazla diyorsun sıvı kaybı olabilir Allah korusun yeri geliyo 1 dk bile Cook önemli oluyor çok geçmiş olsun bebeğe umarım bir daha böyle ateşlenmez keşke hiç bir bebek hastalanmasa
Allah korusun 41 ne demek yuksek atesden omur boyu engelli kalan yavrular var kimlik olmasada sizi o atesle eve yollamazlardi e devletten bile gosterebilirsiniz kimlik bilgilerini . Kaninda enfeksiyon olabilir bukadar ates normal degil beklemeyin goturun
Diş ağrısı için önceden götürmüştüm 29 40 a normal diyo doktor bana da normal gelmiyor ama gidince doktora gidince ebin laf işittim çok oldu tabiki de 38 üstünü bırak 40 üstü çok daha kötü farkındayım ama buranın doktorları umrunda bile değil yanlış anlaşılıyor hastaneye gitmediğim için ben evde çözüm bulmaya çalıştım kimliği olmadığı için yolladıklarını görmüşlüğüm var yok da değil buranın doktoru iyi olsa ben niye götürmeyin diş ağrısından götürdüğüm zaman kaç saat çocuğum perişan oldu bi halt yapmadılar 5 ilaç yazıp gönderdiler gerçekten diyorum serum verseler ağrısı düzelirdi onu dahi yapmadılar
Ne yaptınız goturdunuz mu cocugu
Dis ağrısına serum diye bişey ben hiç duymadım doktorun yapacağı tek şey size ilaç yazıp yollamak zaten dişe bişey yapamazlar dişin ateşi de 38 o geçmez geçerse dişten kaynaklı değildir doktorlar kötü olabilir evet ama bebeğiniz için 39 üstü ateş çok şiddetli büyük hasarlar verebilir benim dayımın kızı küçükken çok ateslenmis hastaneye gitmemiş evde biseyler yapmış 3 4 gün ateşi dusmeyince goturmusler çocuk şuanda 100de 80 zihinsel engelli 27 yaşında ailesi keşke ilk ateslenfiginde goturseyfik diye çok pişman ama olan olmuş oluyor yani ateşi asla ama asla göz ardı etmeyin çok büyük sonuçları olabilir