Öyle maalesef bide yine ben suçlu oldum biliyo musunuz babamlara anlatmış bide yok bilmem o beni kovsa bile çıkıp gitmem kaynanamlara terbiyesizlik olmuş göre. Bide sigara içiyorum ben maalesef bırakamıyorum eşim de kendi ailemde aşırı karşı en ufak bişeyde hemen aileme yetiştiriyor yok sigarayı bırakmıyor yok öyle yok böyle falan akşamdan beri kendi ailemden azar yiiyorum kötülüğü ben çıkarıyormuşum falan. Cidden anlamıyorum bu erkek milleti işin içinden sıyrılmayı çok iyi başarıyorlar
Senin kadar yuzsuz degilim de.istenmeyen yerde durmam kovmadan once dusunecekten.sigara olayini yeni ogrenmis gibi tepki veriyolar.yetiskin evli barkli bi kadin olmussun nicin halen tepki veriyolar.akilli bi bayansin iyi yi kotuyu ayirt edecek durumdasin zaten kendi farkasin zararli oldugunu destek olacaklarina kostek oluyolar.seni strese sokup daha cok yitiyolar.
Bu hayat bana umursamamayi emin ol anlattıklarının kaç katini yaşadım eşimin ailesi tarafından. Ama bnm tek şansım eşimin hep benm tarafimda olması oldu. Yoks yuva falan kalmazdı. Eşinin sana öyle davranması ailesininde sana öyle davranmasına sebep oluyor. Herşey eşinde bitiyor yani. Karşına alıp ciddi bir konuşma yap. Açık açık sor herşeyi kafasında ne varda böyle davranıyor. Yanlış anlama ama seven erkek sevdiğinin kırılıp incinmesine müsade etmez hemde kızınin ilk yaş gününde. Hem suçlu hem güçlü birde üste çıkıp trip atıyor. Derdi ne yani. Konuş cnm güzelce kırıldığını incindigini sana öyle davrandikca üzüldüğünü değersiz hissettiğini söyle seni anlamasını sağla. Yoksa bu davranışlarının ardı arkası kesilmez
Benim eşimde aynı böyle yapti. Ben çekim istedim hani fotoğraf çekip ani kalsın diye pasta falan almayız dedim büyük kutlama yapmam çekim olsun dedim çünkü hatirlamicak en azından anı kalsın büyüyünce bakar diye esim istemedi. Sonra ben kızımı ocak başına goturcem dedi neyse kızımın doğum günü geldi ortada net bisi yok dese şunu yapcam diye ben hazırlık yapmicam. Neyse bisi demedi dedim gitmiyoruz galiba çarşıdan 3 4 tane gold balon 2 tane helyumlu balon aldım evde süsleme kendim yapıyım çekiyim diye ona bile ne anlicak çocuk, neden yapıyorsun, o kadar uğraştın değdi mi, gorumcemleri çağırmıştım işte kalabalık olsun biraz diye ona bile laf etti. Ben çocuğun anlamayacağini zaten biliyorum. İlerde illaki fotoğraflarına dönüp bakicak. Öyle bi tartışmamız olmuştu sanki 10 tane çocuk büyütmüş hepsinden hevesini almış gibi davranması beni aşırı geriyor