Kızımın bugün doğum günü ama çok sinirim bozuk kutlayamadım

Kızlar kızım bugün 1 yaşına girdi doğal olarak herkes gibi evde kendi imkanlarımla kutlamak istedim eşimle bugün gittik balon vs aldık orda başladı hadi hadi diyip durmaya yok çocuk ne anlamış doğum gününden bilmem ne falan. Neyse çıktık köye geldik kaynanamlara yani. Kendi evimizle onların ev 10 dkka mesafede falan meyse geldik onlara yolda konuştuk dedik orda kutlayalım falan okeyleştik ama daha hiç bişey hazır değil pasta alınacak süslemeler vs yapılacak akşam 7 olmuş zaten. Dedim eve çıkalım elisanın elbisesini vs alayım bekletti beni biraz bekle falan eşyalar da arabada arabayı aldı gitti 1 saat gelmedi. Az önce geldi neyse bende hadi gidelim dedim bari evimizde kutlayalım daha burayı hazırlamakla uğraşmayayım falan görümceme dedim sende gel bize hani foto falan çekersin diye oda gelmek istemedi. Bende evimize gitmek istedim neyse eşim Ordan başladı dedi gidip gelecez zaten burda kutlayalım diye saat kaç olmuş dedim daha buraya nerden gelip hazırlayalım gidelim dedim zaten çocuğun uyuku vakti geliyor yarına kalır falan Ordan başladı bana saydırmaya burda seni yiyormular burda kutlasan noluyor falan bağırmaya başladı hiç sesimi çıkarmadım en son annesi teyzesi bacıları falan orda evden kovdu beni çık defol git dedi çocuğunu da arabanı da al defol git dedi bende hiç bişey demeden kızımı da aldım çıktım babamlara geldim sinirimden şuan babamlardayım aşırı sinirim bozuk ne yapmalıyım ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ya

Hiçbiri aldırış etmemişki ya senin hatan yok bunda senin oraya gitmen hataydı ya keşke direk evine gidip hazirlasaydin onları ararsın gelen gelirdi gelmeyende ne hali varsa göreydi

İyi ki doğmuş hayırlı yaşları olsun :smiling_face_with_three_hearts::tada:Ben de @Sinem gibi düşünüyorum . Hiç moralini bozma. Yarına ya da ne zaman istersen kendi evinde hazırlığını falan yap, davet etmek istersen ara. O gün yapamadık malum gelmek isterseniz şu gün şu saatte ilk pastamızı keseceğiz deyip kapatın telefonu. Gelen gelir gelmeyen gelmez. Kimse gelmese bile oturup kendiniz eşinizle yiyin bir güzel. Millet olmasa da olur. Hiç canınızı sıkmayın. Fotoğraf için de tripod varsa kullanın yoksa masaya koyarsınız sehpaya falan. Zamanlayıcıyla çek gitsin. Eşin de ister gelir ister gelmez fotoya. Teklif edersin gelmezse fotoğrafı olmaz kendi bilir. Sen çekin bebeğini çek yeter. Özel günleri ne kadar önemserse bir taraf diğer taraf da o kadar umursamaz oluyor genelde. Tartışmaya girmeye gerek yok istemiyorsa tek başına yap geç kendi ailenle. Aç bir müzik dans edin anne kız onu bile çekersin videoya. :cherry_blossom:

Onlar bugun bana bugun boyle yapti ya olsem de cagirmam onlari .giderim kendi sevdiklerimi toplarim basima. hic kimseyi bulamazsam cocuklarimi basima toplarim. fotograf cekerken hic kimseyi bulmazsamda bi komsunun ziline basarim cektirim foto. buyuk cocugun varsa ona cektirttir.onlar yaptiklariyla kalsin senin gununu mahvettikleriyle kalsin.

hakkimi da helal etmem.dogum gununuz de kutlu olsun daha nice nice yaslari olsun.hic canini sIkma bak.toplu olarak kutluyoruz bak burda kocaman bi aileyiz kimseye ihtiyacimiz yok.oldu kendinize iyi bakin.

Ay çok üzüldüm gerçekten. Doğum günü kutlu olsun minik kuşun. Böyle günde yaşadıklarına inanamıyorum. Ama bütün suç eşinin. Diğerleri eşinden ön alarak seni kovmuslar utanmazlar. Keşke günler öncesinde kutlanacak mi kutlanmayacak mi nerde ne zaman kutlanacak anlassaydiniz. Son ana birkainca anlaşmazlıklar olmuş ama ne olursa olsun sizi kovamazlar. Onlar kim ya onlara ne sizin bebeğinizin doğum gününden. İster o gün kutlarsiniz ister başka gün ister kutlamazsin ister kendi evinde kutlarsin. Hicbisey diyemezler . Eşin niye en baştan böyle şeyler yapmış . Madem orda kutlamak istedi o zaman düzgün zamanında güzelce hazirlanmanizi saglasaydi kutlansaydi. Ne anlar demesinden kutlamak istemediği belli. O zaman deseydi kutlamayalim ya da evde sade kutlama yapalım diye. Eşiniz çok haksız . Size ne yapacağınızı sasirttirmis hem de suçlu ilan etmiş evden kovdurmus.

Yok hayır yanlış anlaşılmış kovan kayınvalidemler değil eşim kovdu hatta kaynanam eşime bağııryodu en son terbiyesiz seni ne biçim konuşuyorsun kızla diye onların bi suçu yok bütün suç eşimde niye orda kalmadım orda kutlamadım diye evden gönderdi beni bende hiç sesimi çıkarmadan çantamı aldım çıktım kaynanam sağolsun hep benden taraftır onun bi suçu yok yani.

Eşim zaten böyle şeylere pek önem veren biri değil benim bile doğum günümü zorla kutlar oda ben sürekli yüzsüzlük edip kutla kutla derim de öyle kutlar yani. Başladı çocuk ne anlamış doğum gününden falan söylenmeye sanki ben bilmiyorum anlamadığını elbette anlamıyor maksat anı kalsın fotoğraf olsun güzel hatırlansın yani. Ama zehir etti bana bu günü sağolsun. Çok moralim bozuk gerçekten. Benim eşim çok iyi çok merhametli mükemmel bir insan ama neden böyle yaptı anlamıyorum ilk kez bu şekilde davrandı bana. Oda niye eve gidelim demişim diye. Sanki ben orda kutlamak zorundayım ya şaka gibi şimdi evdeyim eve bile gelmedi beni babamlarda kalıyorum zannediyor. Eve geldim kendimce süsleme yaptım yarın kutluycam inşallah hepinize de iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum

Yapabildiğim kadar bu şekilde hazırladım sizce nasıl olmuş. Kenar köşesi düzenlenecek yoruldum sabaha bıraktım balon şişirip bağlamaktan anam ağladı. Eşim olsaydı yardım ederdi tek başıma bukadar yapabildim :face_holding_back_tears:

Bende eşin gibi düşünüp anlamaz diye ilk doğum gününü kutlamak istemedim sadece dışarıda kızım ben ve eşim fotoğraf çekimi yaptık hatıra kalsın diye keşke kimseye ağız eğmeseydin kendin önceden ayarlayıp yapsaydın neyse kısmet belki eşinin canı birşeye falan sıkkındı sana patladı sıkma canını arkadaşlarım dediği gibi kendin başına süslemelerini yapıp hatıranı bırak

Bizim fotolar da böyle

Bnm eşim de annemler de yapalım diyor kutlama değil de mevlüt okuyacam kendm o da doğum günlerine karşı bende sevmem ama mevlüt okuyacam dedim kendi evimde daha rahat hazırlık yaparım pazar günü inşallah bi skntı olmazsq bzm ki de ama önceden ben ne zaman bişey hazırlasam emek versem hep o çöp oluyo bi skntı mutlaka çıkıyor inşallah bu sefer güzel geçer sizde keşke herşeyi aynı gün değil de önceden planlayıp yapsaydınz eşinizin tutumu yanlış kesinlkle ama çok iyi biri demşsnz belki o an başka bir derdi vardır ya da doğum günü sevmediği için o an onun sinirı çıkmştr dert etmeyin canım doğım günü illa aynı gün kutlanacak diye bi kaide yok hatta aynı gün olmaması daha iyi uzun hayırlı sağlikli yaşları olsun inşallah miniğin​:baby::cherry_blossom:

Kesinlikle @Saye katılıyorum sana . Canım en iyisini yapmışsın bir gün sonra olur hazırlığını yap sevdiklerini çağır önemli olan anı kalması

Çok güzel olmuş annesi :smiling_face_with_three_hearts: inşallah güzel geçer. Moralini bozma hiç. Giyinin , süslenin , müziğinizi açın nice güzel yıllara :tada:

Çok güzel olmuş canım ben yanlış anlamışım kaynanangil kovdu sandım. Baya sasirdim nasıl yaparlar diye ama iyi onlar değilmiş. O zaman sıkıntı yok çağır onları da güzel güzel kutlayın. Erkekler bazen gereksiz annelerinin evine önem veriyorlar. Benim eşim de aynı yapıyor ama kaynanam da hep beni haklı çıkarıyor sağolsun. Benim kayinpederim de doğum gününe aylar varken başladı doğum gününu bizim evde yapalım diye. Ama ben her seferinde net bi şekilde hayır dedim. Bizim kendi evimiz var kendi evimizde yapicaz dedim. Öyle de yaptık. Böyle konularda biraz daha net olmak önemli.

Kusura bakma yanlis anladim hakkinizi helal edin toplu bi sekilde senin uzerine geldiler zannettim ama kabahtin buyugu esinde zaten.

Doğum gününüz kutlu olsun çok kötü olmuş eşiniz biraz kabalık etmiş inşaallah hatasını anlar güzel bi kutlama yaparsınız

Sizindee dogum gününüz kutlu olsun nice sagliki yaşlara​:bouquet:

Bu ders olsun bence bu tarz kutlamaları evinde yap. İstediğin kişileri davet et gelen gelir gelmeyen kendi bilir. Akşamdan hazırlıklarını yapar cagirirsin. Eşinden de pek bişey bekleme sanırım bu tarz şeyleri sevmiyor. Sana yardıma gelmek isteyen olsaydi kendisi teklif ederdi zaten. Kızım yapacak yardım edilecek bişey varmı birlikte yapalım derlerdi ama desteksiz bırakmışlar seni bu konuda. O yüzden kendin elinden geldiğince yap kimseyide umursama. Eşinde yaptığından utansın. Sonuçta onunda çocuğunun ilk yaş günü bir işin ucundan tutsa ne olur sanki. Senin yerinde olsaydım madem kovdu eşin annanlerle annenin evinde kutlardim.

Kutladık bugün iki görümcem benim annem eşimin teyzesi bide eşim burdaydı eşimle konuşmadık zaten hiç fotoğraf bile zorla çekildi benle çekilmek istemiyormuş beyfendi. Bu şekilde kutladık moralim bozuk ama gülmek zorundaydım kızım için ilerde güzel baksın güzel görsün hayırlı yaşları olsun inşallah :balloon:

Çok güzel olmuş sağlıkla büyüsün inşallah :pink_heart:

Allahim ne kadar rahat batiyo bu erkeklere ya organizasyonu yapan herseyi hazirlayan kadin hizmet eden kadin halen afra tafra.anlamiyorum gercekten.