Kızlar 7 aylık bebek kaç saat uyur

Merhaba kızlar bebeğim 10 gün sonra 7 aylık olacak. Önceden rutinlerimiz vardı fakat ailelerimizin evlerine bayramda gidince bir de uzun durunca rutinler bozuldu. Tekrar rutin oluşturmak istiyorum. Gece uykusu dahil toplamda kaç saat uyur 7 aylık bebekler. Günde kaç saat veya kaç kere gündüz uykusu yapar?

Bebek kendini belli ediyor aslında ama benim kızım 7 ay 5 günlük gündüz 2 saat uyanık kalacak şekilde uyutuyorum öyle şu kadar uyusun demiyorum yarım saat sonra da kalksa 2 saatte uyusa uyandıktan sonra az uyudu biraz daha uyutayim demiyorum kaldiriyorum direkt 2 saat ayaktayız, geceleri de akşam 6 gibi uyursa gece 12de uyku beslenmesi yaptırıyorum sabaha karşı 4 gibi cin gibi uyanıyor :rofl: yine 2 saat ayaktayız sonra yine uyku, yani gece ortalama 10 saat uyuyor . Gündüz uykulariyla birlikte toplamda yaklaşık 13-15 saat uyuyor :folded_hands:t2::hugs: umarım en kısa zamanda hiç zorlanmadan bi rutin oluşturursunuz

Akşamları 5ten sonra uyutmamaya çalış çok zorda kalırsan şekerleme yaptır hem gece uykusuna kolay geçiyor hem sabah erken uyanmaları azalıyor. Bebeğini dinle ne zaman uyumak isterse benim kızım ortalama 2 3saat uyanık kalabiliyor böyle uyutunca gündüz 2 yada 3 uyku yapabiliyor. Uyuma süreleri kısalıyor artık

7 ay 12 günlüğüz gece saat başı kalkıyoruz. Mesela dün akşam 10da uyudu 12de kalktı uyuttum 1.15te kalktı 3te 5te yani geceleri karmakarışık bişey bizimkisi