Kizlar acil bakarmisiiz

4 aylik kizim dun geceden beri emdikten sonra kusuyor atesi vs yok ne yapmam lazim sirtinimi usuttum bilmiyorum akil verin lutfen

@Zeytül merhaba​:cherry_blossom: Bebeklerde reflü, mide içeriğinin yemek borusuna geri kaçması durumudur. Bu durum kusmaya, özellikle de emdikten sonra kusmaya neden olabilir.Bazı enfeksiyonlar kusmaya neden olabilir. ateş olmaması bu olasılığı düşündürmektedir.

1 Beğeni

Ara ara ya da sık böyle kusmalar yaşıyor iseniz %90 reflüdür. Fakat ilk defa bu tarz bir kusma yaşıyor ise sütünü üşütmüş olabilirsin. Yani bebek değil de sen üşütmüşsündür :woman_shrugging:t2: Bizimde başımıza 2 defa gelmişti bol bol su içmeli ve kendini de bebişin karnını da terletmemeye dikkat edecek seviye de sıcak tutmalısın. Hemen geçer :smiling_face_with_three_hearts: 3 güne düzelmişti bizde

Evet ben hastayim ama su vermiyor um bebege emzirmeye devam edeyim mi ilk defa yaşıyorum bu durumu

Zaten bebeğe su verilmez ben senin için demiştim bol su iç diye… Geçmiş olsun. Iste sen iyi ol ki sütün de toparlasın hemen. Geçici bir durum endişelenme kendine cok dikkat etmelisin

1 Beğeni

Ve tabi ki emzirmeye devam et. Bebeğin istedikçe ver memişi. Yine bir iki kez kusma yapabilir ama bir kaç güne geçer. Sen acilen kendini iyileştirmelisin

Tm canim tsk ederim sagolasin