Kızlar herkese selam
Türkiye’ye gelmemle birlikte bir sürü sinir stres altında kaldım ve sütüm aşırı azaldı. Bir sürü süt yapıcı şey denedim anneminde tarifleri vardı onlarıda yaptım ama yok çoğalmıyor. E bebekte malt gibi şeyler gördüm ama ne işe yarıyor bilmiyorum
Hazır alabileceğim süt yapan neyler var burda hiç bilmiyorum
önerileri üstüme yığın lütfen ![]()
![]()
![]()
Su Kuruyemiş her türlüsü hoşaf, bulgur pilavı
Stres yapan kişilerden uzak durmak , booooool su içmek, dinlenmek. Dur incir kaynatıp suyunu içmek , haşlanmış et , simit asi , bulgur pilavı yemek . Duşta göğsüne sabun ile masaj yap
Ben de içtim hepsinden aktardan karışım bile almıştım. Bol su içmelisiniz. Uykuya ek olarak stresi de bırakmaya çalışın dışarı çıkın bol bol nefes alın bir de hafif egzersiz ![]()
Arkadaşlarımın haricinde e bebekteki o malt içeceği işe yarıyor . Denemende fayda var ama dedikleri gibi su önemli
Bestlak var onuda alabilirsin humananin çayı var oda işe yarıyor herkeste bir olur mu bilmem ama önce beyinle alakalı yok dersen yok olur canım az stres mümkünse
Bana neyin yaradigini soyluymu kaju fistigi cerez tuket ebemde soylemistl bariz belli oluyordu iki emzirme arasi.yuksek anti oksidan cinko sut uretimine yararli sasirmistim gercekten bunuda deneyebilirsin canim
Ama en onemli sey dusun gecici bi surec icin sen sadece ordasin zaten kalici degilsin ileriyi dusun moralini yuksek tut
Yiyorum onları ![]()
Çok teşekkür ederim hemen bakacağım duamıda eksik etmeyeceğim ![]()
Su ve dinlenmeyi yapıyorum ama stres ve sinir mahvediyor ![]()
Canım dut incir kayısı bunları yapıyorum, bol su da içiyorum ama stres beni mahvetti
o yüzden böyle hemen etki edecek hazır içecekler var mı merak ettim ![]()
Hepsi zaten günlük hayatımda var ama son bir kaç gündür sinirli stresli şeyler yaşayınca böyle oldu ![]()
Direkt içiliyor mu? Yoksa bir şeye karıştırmak gerekiyor mu? Nasıl kullanılıyor?
Hemen bakacağım
maalesef ben uzak durdukça peşimi bırakmadı O yüzden hızlı çözüm aradım ![]()
Öyle yapıyorum canım ama işte resmen sinir etmek için her tuşa basıyor insanlar
kajuyuda deneyeceğim çok sağ ol
Umarım dolup taşar yararı olur sevgiyle![]()
Umarım çok teşekkür ederim ![]()
![]()
Allah inşallah bebeğinizin rızkını bollaştırsın
Canınızı sıkmayın hiç her şey olacağına varır canı sağ olsun da sizin bebeğinizin gerisini yaşatan yaşar merak etmeyim hiç
Direk içiyosun. Ysşil olanını seviyodum beb
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ![]()
![]()