Kızlar acile gitmeli miyim lütfen dönüs yaptın

9 aylık bebeğim de havaların ısınmasıyla birlikte idrarda azalma oldu bol su veriyorum emiyor zaten artık ek gıda veriyorum meyve fln yiyo ne bileyim aklıma gelen herşeyi veriyorum öğlen 13.30 da azalma ve koku şikayetiyle doktora götürdüm idrar tahlili istedi o saattir evde bekliyorum ki idrar yapsın götüreyim yapmadı başına gelen var mi

Benim de bebeğim 4.5 aylık 2 gün sabah bezi kuru uyandı doktoruma sordum. 21-24 derecede Kısa kollu zıbın dışında birşey gidirme üzerini örtme dedi. Sabah bezi ıslaktı. Sizde eğer ince giydirmiyorsanız ince giydirin. Terliyor mu bebeğiniz

Merhaba aynı şey benim de başıma geldi benim oğlum da 10 aylık ismi Aras böbreklere bakıldı tahlil istendi eve getirdim poşetle bi kaç saat bekledim ancak yaptı bugün de sonuçlar çıkmış bi problem yokmuş Dr diş patlatıyor boğazı kızarık üst üste gelmiş hepsi dedi belki yeterince beslenmedi zaten terlede bi kısmını atıyorlar boşa endişe etmişim

1 Beğeni

Evet ince giydiriyorum aşırı terliyor tek zibinla dışarı çıkınca bile o şekilde çıkarıyorum

Mrb ay inşallah benimde öyledir dün biraz yazdıktan sonra yapmsti daha saat 12yi geçiyordu gonderemedim malum bugün de haftasonu kaldı yani sabah çişini normale yakın yapms bakayim takip edecem inşallah sıkıntı yoktr

Tahlile göndereceğiniz idrar yarım saatlik olması gerekiyor diye biliyorum bizden istendiğinde evde bekleyelim demişdik ama hemen geri getirmemizi istediler yoksa yanılma oluyor demişdi doktorumuz

Terlede vücuttan sıvı atılıyor die sanırım

Peki altına bşy giydircekmiyiz yada iç zıbın giydirmeye gerek varmı bana üşüyo gibş geliyo bacakları kolları soğuk

Havalar çok sıcak ben bazen evde zıbın da çıkarıyorum sadece bezle gezip serinliyor biraz. Kolu bacağı soğuk ama giyinince de çok terliyor. Bebeklerde normal olduğunu söyledi doktorumuz da. Ensesinden kontrol et dedi ensesi terlemediği sürece sıcak :person_shrugging: