Kizlar adet düzensizliği hakkında bilgisi olan var mi?

Bende hamile olmadan once de adet düzensizliği vardi 80 gunde fln oluyordum . Hamile olmadan once kadin doguma gitim ve altan muayne yapti ve polistikover çikolata kisti var demisti. Ozele de gitim oda ayni seyi soyledi .bebegin olma ihtimali biraz dusuk deyince cocuk yapmaya karar verdim ve 3 ay sonra adet gormeden hamile kaldim . Neyse dogum oldu lohusaliktan sonra adet oldum ve her ay oluyordum . Simdi 6 gun gecti ve hastaneye gitcem ama altan muayne yapar diye korkuyom hala dikislerim aciyor .Dok senin acini dusunmeden haraket ediyor bende bundan dolayi cok korkuyom .ilişkide bile esim cok dikkatli oldugu halde canim aciyor ic dikiş degil de kesi atilan yer hala aciyor . Dogum yapali 5,5 ay oldu bu kadar acimasi normal mi onu da bilmiyorum . Ve 3 gundur cok halsizim ve midem bulaniyor ,arada gozumun onu karariyor . Ocean vitamin takviyesini aldim onu kulaniyom vitaminsizlikten mi bilmiyom dun test yaptim negatif cikti yarin bidaha deniycem . Hala mide bulantim var neyden kaynakli hic bir fikrim de yok . Adet düzensizliği olan ve polistikover olan var mi ?

1 Beğeni

Polikistik over için İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü öneriyorlar her sağlıklı kadının dahi yılda 2 kez yapmasını öneriyordu

1 Beğeni

Merhabalar benim hamilelikten önce de her zaman düzenli adetim olurdu. Ama doğumdan sonra 5 6 7 günlere kadar gecikiyor. Normalde hiç gecikmzdi. Doğumdan sonra vücut tam düzelmedi galiba. Doğum yapalı 9oldu bu arada.

1 Beğeni

Biliyorum hamile kalmk icin yapiyordum o kürü ve işe yaradi . Onu kulanmk istemiyom hamile kalma sansim artiyor . Iliski yanlislikla bir kacamk olursa ayvayi yeriz​:scream:bn cok korkuyom.

Bekliyom valla normalde duzensiz ya eskiye mi dondu acaba dediğiniz gibi de olabilir dogumdan sonra hormonlarin duzelmesi baya zamn aliyormuş belki de ondadir.

Cnm halsizlik bendede vardı sürekli bulantı falan elenatal 3 emzirme var ona baslayali düzeldim

1 Beğeni

Hatta adetimde doğum sonras 5 ay sonra oldum takviyeye başlayınca

1 Beğeni

Bn de takviye kulaniyom. Duzelmesem dok . Gidip degerlerime baktircam .

1 Beğeni

Düzelir inşallah cnm

1 Beğeni

Benim adet dogum öncesi normaldi doğumdan sonra 2. Ayda adet gördüm geçen ay 1 hafta 10 geçti ama geldi bu ayda 3 gün önce olmam gerekiyordu ama sadece kasıkta ağrı ve baş donmesi var gelmesini bekliyorum​:joy:

1 Beğeni

Insallah ya :blush:

1 Beğeni

Hadi inşallah gelir ..bnde bekliyom :joy:

1 Beğeni

Test de yaptim sukur yine negatif cikti.

1 Beğeni