Kızlar bilenler bilir dün bi konu açmıştım kızım domuz gribi oldu diye. Dünden beri cildinde böyle döküntüler vardı küçük küçük. Şimdi baktım da iyice artmış karın bölgesi var arka makat üstünde var. Bunlar nedir acaba bilenler yazabilir mi. İnternete baktım da ateşli hastalıktan sonra döküntü oluyomuş yazıyordu nekadar doğru başına gelen varmı.
Alerjiye benziyor
Ek gıda olabilir mama değişikliği veya kullanılan deterjan
Benim oğlumda da bunun biraz hafifi olmuştu
Mama başından beri aptamil kullanıyorum deterjan da hep aynı kullandım. Yeni ek gıdaya başladık yoğurt verdim 3 gün boyunca şu iki gündür hasta diye bişey veremiyorum. Yoğurt alerji yapmış olsa şimdi mi döker ki kaç gün oldu
Yüksek ateş sonraso çocuklarda döküntü olabiliyor bence öyle bişey .Ama yinede doktora göstermekte fayda var.
Alerjik galiba. Benim bebeğimin vücudun da var alerjiden dolayı
Teşekkür ederim
Kızımda da döküntü oldu ama bizimki yuzundeydi. Yanaklarında oldu bizde ateş sonrası
Eskiler hastalığı dışarı attı derler ateşli hastalık sonrasında da olabiliyor canım çörek otu yaği sür Allah’ın izniyle solar gider çok azicikda ağzına damlat
Çok teşekkür ediyorum deneyeceğim sağolun
Oy kurban olurum yakinlarda sağlık ocağı yokmu yada hemşirenin numarası falan 2 dk gösterene allerji de olabilir benim bebeğim de oldu ama böyle değildi büyük büyük kizirkliklar içi yanık gibiydi alerji olmuştu allerset kullandık bide ben deterjanı değiştirmiştim ondan diye düşündük dikkat ettim geçti oyle. Ama yakınsa bı sağlık ocağına götür bence için de rahat etsin doktor anlıyor merak etme
için rahat olsun
Çok teşekkür ederim sanırım ateşlendi diye hastalığı dışa vurdu bugün baktım baya geçmişti eğer tekrarlarsa götüreceğim
Hastalıkla alakası yok bence ben geçen gün evde soğuk kahve yaptım içtim doğumdan sonra ilk kez içtim ve farklı hiç bişey yemedim süt 2 gündr açılmıştı ya ondan oldu ya da kahveden bikac güne kendiliğinden geçti sizinde o tarz alerjik bişey olabilir
Bilemiyorum ki ama geçti şükür