Bebeğim 4. Ayına girdi doğru düzgün emmedi yine geçtiğimiz aylarda biraz emdi 3. Ayının bitmesine yakın emmeyi tam bıraktı kesinlikle almıyor memeyi verince bağırıp ağlıyor sütümde iyice çekildi kızlar bestlak kullanıyorum ama sanki çokta fayda etmiyor gibi sütümü geri nasıl çoğaltabilirim aynı sorunu yaşayanlar yazabilir mi
Her yolu denemiş biri olarak artiramadim ben canım bende bestlak e bebekdeki içecekler çaylar hosaflar neler neler olmayınca olmuyor sanırım umarım fayda eder sana
Sagim yapin en azindan kendi kendine cogalmaz sutunuz bebekde emmiyomuş ama sagimida bebek emzirir gibi yapicaksiniz 2.3 saatte emiyosa ayni o sekilde sagim yapin
Merhaba sizin sütünüz bebeğiniz emdiğinde yeteri kadar varsa tekrar çoğaltabilirsiniz, evet süt üretimi fizyolojik bişey olmayınca olmuyor benim misal hiç yokdu desem yalan olmaz. Düzenli sağım bol sıvı tüketimi ve uyku sağım çok önemli mutlaka 3,4 saatte bir 15 er dk sağım yapmalısın takviye olarak da damla vs kullanabilirsin emmese bile sağıp verirsin bebeğine yada şöyle dua edeyim inşallah bebeğini tekrardan emzirebilirsin de bunlara hiç gerek kalmaz
- Ay atak dönemine malesef benim kızım da doğduğundan beri zor memeyi tuttu 6 ay anne sütü verdim diye şükrediyorum 7. Ayında emmeyi bıraktı . Dut kurusundan bir hoşaf tarzı şerbet gibi yapabilirsiniz hurma incir bunlar da işe yarıyor . Malt içecekler bilmiyorum ben pek yararını görmedim ama bu dediklerimin faydasını gördüm bir de dereotu tüketin yeşillikleri yine 3 lt su içmeye gayret edin . Bebeğiniz etmiyorsa sağın saatine göre ihmal etmeyin değişik pozisyonlarda deneyin bir de üzülmeyin emmiyor falan diye en önemlisi bu Allah rızkını bol etsin inşallah bebeğinizin

Uyku sırasında vermeyi deneyebilirsiniz tekrar alışana kadar, eğer süt yok diye istemiyorsa ağzına ilk verdiğiniz sırada memeyi sıkıp ağzına biraz süt gelmesini sağlarsanız belki devamını isteyip emer. Ben bir kaç kere öyle denemiştim, kızım bırakmadı emmeyi ama ben de sütümü bir türlü artıramadım. Bestlak kullandığımda biraz artıyordu, sanırım en büyük etken bol su içmek. En çok onun ve sık emmenin faydası oluyor
Denedim uykuda vermeyi almıyor maalesef bağırıp ağlıyor birde küvözde kaldı ilk doğduğunda ilk bir ay hiç emzirme yapamadım bebeğim erken doğdu ordada anne sütünü biberonla verdikleri için biberona alıştı memeyi bi türlü tutumadı 2. Ayında biraz biraz emmeye başladı çok azda olsa alışmıştı ama 3. Ayın ortasında tekrar bıraktı hiç emmedi birde aile içinde olaylar yaşandı hiç o konulara da girmek istemiyorum o yüzden de sütüm azaldı zor bi şeyler yaşadım hala yaşıyorum bebeğimin rıskını kestiler allaha bırakıyorum herkesi çok canımı sıktım üzüldüm bi yandan olanlara bi yandan bebeğim emmiyor erken doğum yaptım onun üzüntüsü hepsi üst üste geldi
Denerim teşekkür ederim ![]()
Teşekkür ederim inşallah
Hanimish marka silikon uç onunla dene bir de benim kızım da ilaç kullandığından biberonla içti hep belki işe yarar tutmasına
Aldım ama o da pekte işe yaramadı
Benim bir damla geliyordu bak dene kesin gelecek kayısı hoşafı iç sabah akşam ve en önemlisi arpa12 var eczanede al bak nasıl geliyor ondan önce bende neler denemedim ki ama gelmedi
Arpa12 ne oluyor
Süt artırıcı vitamin çok işe yarıyor gerçekten dene bak Allah’ın izniyle olur sütün