Kızlar bakar mısınız

Kuzenim 1 ay oldu doğum yapalı kendini bebeğe vermiş nerdeyse yemek bile yemiyor o derece bugün ağladı çok üzüldüm kendime bakamıyorum eşimin bakışları değişti vs dedi yardımcı olmaya çalıştım kendimce bir konu da bilgim yetersiz kaldı size danışmak istedim bu süreç boyunca zar zor banyo yapıyormuş eşi destek değil saçını bile tarayamiyor uzun süre taramayınca da düğüm düğüm olmuş taranmiyormus kökten kesmeyi düşündüğünü söyledi çok üzüldüm sen bekle ben bir çözüm bulacam dedim ama bilmiyorum tabi şehirlerimiz çok uzak yoksa kesinlikle gider yardımcı olurdum internette yazan herşeyi yapmış başka çözüm yolu bilen var mi

Ince tel tarak denedimi

Canım benimde kıvırcık bu doğumdan sonra aşırı dökülüyor ve düğüm düğüm inan her defasında bı ton gidiyor tararken ben bolca saç kremi ile kremleyip öyle tariyorum suyun altında inan yarim saatimi alıyor

Hamileyken sac iki katina cikar
Dogumdan sonra ilk yil eline aldigin sac gelir
Ne yapsan
Bebek yasina girince dokulen sac yerine gelir.tamamen hormonlorla alakali durum.

Evet denemis

Ya çok üzüldüm napsam bilemedim valla saç kremi önerdim kolay tarama spreyine kadar denemiş malesef

Kuzum illa çözümü vardır yazık kesmesin saçını yaaa… Kuaföre sorsa birşey önerir belki

Dugum olduysa zor acmasi tahminimce baya olmusdur bagladigi yerden komple yani taş gibi olur oda ilk bebegimde basima geldi malesef dustan sonra taramadan islak bagladim 3 kere gazli bebekdi benimkide bende kesmisdim. 2 aylik bebegim var suan bunda taradigim halde bidaki duşa kadar dolasacak gibi oluyo annelik cok zor gercekden kuzeninede uzuldum yani o cocugu tek basina yapmadiki esi neden destek olmaz boyle adamlar niye varki

Kuaför akrabamz var sormus demiş zeytinyağı ile beklet öyle tara yaptım diyor

Valla işte yanlış es seçimi malesef hepimiz söyledik çok seviyoruz şöyle böyle dedi evlendi Allah yardımcısı olsun evet tam olarak o da öyle yapmış ıslakken topuz yapıyordu sürekli kesmek çözüm öyleyse

1 Beğeni

Aynen canim kendi kesemesin bari cok kisa olur kurtarabildigi kadar kurtarsin baskasi keserse eşi falan. İleriyi bilemiyoruz işte sevdigi insan boyle yapiyosa daha ne denirki canim

Yetişkinler için kolay tarama spreyleri var hiç kullanmadım nasil birsey bilmiyorum ama belki faydası olabilir.

Fotodakınden alsın sacları ıcın baya ıs gorur bıraz pahalı ama cok uzun sure gıder nohut tanesı kadar alsa yeter vabnm saclarda cok yıpranıyor ve taranmıyor o cok ıse yarıyor.

Teşekkürler aynen öyle bilemeyz tabiki ama bazen de görünüyor aşkın gözü kör işte Allah kimseyi eşi sevdiği ile sinamasn

1 Beğeni

Denemiş ya malesef olmams

Bunu atayım bir belki işe yarar teşekkürler

1 Beğeni

Saç kiremi sürsün ve yumuşak tarak la tarasin

Denedi malesef açılmadı kesti zaten