Kızlar bakar misiniz

Benim bebeğim alerji var 9 Aylıq kilosu 8700 doğum kilosu 3342 sizcə normal kilosu herkese də diyor zayıf bu bebek erkek bebek di

Doktorlar kilo aralığına bakarak normal veya normalin altında derler zaten insanlara sorarak yola çıkmayın. Şimdi herkes haliyle kendi bebeğinin kilosuna bakarak kıyaslayıp söyleyecek ki çok yanlış. İnsanlara bakarsanız bebeklere genelde zayıf diyorlar zaten löp löp etli olsun istiyorlar genel sağlık durumu iyise kiloya çok takılmayın doktorunuza kilo aralığı normal mi diye sormanız yeterli olacaktır başka kimseye sormayın bence

1 Beğeni

Bebegim erkek 3510 gr doğdu ve 9 aylıkken o civardaydi kilosu. Benim bebegim hizli boy atiyor ve hareketli doktorumuz kilosunu normal bulmuştu. Dogum kilosuna gore benim bebegimden daha fazla kilo almis bebeğiniz. Tabi diger yan kosullari goz onune alarak en iyi doktorunuz bilir.

Doğum kilosu 3090 şimdi 7 ay 10 günlük kilosu 7600 bu gidişle 9. Ayda 8 300 anca oluruz biz aylık 300 400 alıyor doktora göre gidişat gayet güzel düzenli kilo aliyormu boyu uzuyor mu o önemli çoğu bebek burda 10 aylikrn 13 kilo falan benimki 10 aylık olduğunda en fazla 9 kilo olur ben demem ki benimki zayıf her bebek kendine özeldir kimseninki kimseyle kıyaslanamaz sizin bebeğiniz gayet güzel kilo almış siz kimseye bakmayın bebeğiniz kilolu olsa obez olacak çocuk catlatacakmisin bu kadar ne derler zayıf olsa kurumus kalmis derler insanları mutlu edemezsiniz bosverin kısacası ..sağlıkla büyütün bebeğinizi :heart:

3 Beğeni

Biliyorum Ben zatən kilosu na takan bir deyilim doktor diyor normal sı kilosu ama gəl hamıya baş sal ki bu bebek bukadar kilosu var evət çok hareketli bir bebek

Herkesi değil doktorunu dinle benim bebeğim de erkek2500 doğdu 5ayinda 6 kilo falandı daha kucağıma almadan bebe zayıf mama ver kilo alır dediler 6aylik oldu hâlâ emziriyorum mama vermedim bebeğin sağlıklı ise doktorun iyi diyorsa milleti boşver

2 Beğeni

Dediğim gibi kimseyi ilgilendirmiyor senin bebeğinin kilosu aynen öyle de bebegimi kimseyle kıyaslamayın gayette güzel kilosu deyin sıkıldım artık insanların sürekli kiyaslamalarinda​:face_with_bags_under_eyes:

Aynə Ben de sikildim insanlar bebek kiyaslamalardan :confounded_face:

1 Beğeni

1 yasina kadar 8,9,10,11,12… kg olmasi normal kabul edilir diye biliyorum. 8 kg olmasi da cok normal . Bebeklerin en haraketli donemleri . Dıs çıkaracağı, zamanlar . Disi de cikorsa bebeginiz kilo almaz aksine verir yada ayni kalir ..
Ayrica bebekler kiyaslanmaya gelmez. .
Bebekler hastalandiginda bile birden kilo kaybi yasiyabilir ..

1 Beğeni