Kızlar bakarmısınız

Kızlar benim 2 yaşında kızım 7 aylık da oğlum var ister istemez kızıma arada bağırıyorum oğlum etkilenmiş olabilir mi sürekli ağlıyor hele uykuya dalacağı zaman bazen uykudayken ağlayarak uyanıyo evde ses yükseldiği an ağlamaya başlıyo ablası ağlasın oda ağlıyo bana bi akıl verin napcam ben

Biraz o huzursuzluk anını seziyor olabilir. Özellikle daha 7 aylık bebek sizin hislerinizi o anlarda yüz ifadelerini kayda alır buna 2 yaş bebek de dahil edebilirim . Mümkün mertebe sakin kalın çok zor anlayabiliyorum benim de kızım 19 aylık içimden geçiyor cidden kızmamak elde değil ben kızdıkça o da hırçınlaşıp bana kızıyor bağırıyor bişeyler saydırıyor gözü pek annem babam da bana kızdı durayım yok kesinlikle

Olanildiğince sakin kalın öyle durumlarda ya görmezden gelin 2 yalın haşereliklerini yaramazlıklarını ya da kızım deyip sarılın yoksa olacak gibi değil bende öyle yapıyorum ama diğer bebiş 7 aylık olan anlar 1 ay böyle deneyim isterseniz 7 aylık olam da az daha kendini toplar sakinler belki

Sakinliği korumak tek yolu. Zor da olsa onların psikolojik sağlıkları için gerekli. Ne görürlerse onu normal kabul ederler. Size sarilmasa bile sevdiği bir oyuncağa sarılmayı, 5’e kadar saymayı ve nefes egzersizi yaptırmayı deneyebilirsiniz 2 yaş çocuğunuza. Balon üfleyerek, pipetle su üfleyerek başlanabilir.

20 ay 4 günlük oğlum var bir dönem çok sıçrayarak uyanirdi okuyarak uyuturdum sıçraması azaldı ama oğlumda sesli ortamda çok çok yorgun uykusuz olmadığı sürece uyumaz evimizde normalde ben ve oğlum olur mahallemizde sakin olduğu için sessizliğe alışık bir bebek seste uyuyamaz uyuduğu zaman yüksek ses olursa da uyanırdı tabi bu zamanla azaldı şuan da da öyle ama önceki gibi değil genel olarak eviniz sessiz ise ondan da olabilir ses sevmiyordur belki

Benim kızım da 22 aylık oğlum 4.5 aylık emzirirken içerde anneme ya da kızıma seslenip bişi söylediğimde ağlamaya başlıyor ani yüksek sesten etkileniyorlar belki ani sesten dolayıdır sizinkide.