Kızım yemiyo doğru düzgün emmiyo bnce çocuk açlıktan dolayı uyumuyo .uykusu iyice kesintiye uğradı hani uyuttum bugün deki gibi uykusuzdu en son uykudan uyandığında öğlen 16 ydi sonra hep uyandikti 22 de falan uyuttum yarım saat uyudu gözünü açtı zor uykuya daliyo sonradan uyuyamadım ne yaptıysam her iki gogusmu bayağı emmi gün içinde yeterli değilim ona artık ama ek gıdayı bir türlü blwde denedim yemiyo çocuk bnce artık yemediği için karnı doymuyo uykuya giremiyo Arı mama için ne düşünüyorsunuz kullanıp iştahı açılan var mı .
Ben 15 20 gündür kullanıyorum sütlü olanını içine meyve puresiyle seviyo arkasındaki tarife göre yapmıyorum ama ben bı ye ek kaşığı arı mama 1 çay bardağı su koyuyorum ustunede meyve normalde hepsini bitiyordu ama iki gündür yemiyo yine iştahı azaldı galiba
Ya bana iştah açar dediler kızım hicbirsey yemiyo delirdim resmen ya
Ahh 2 gündür en çok geceleri 1 saat emdiği oluyor zor uyuyo şimdi de sabah 6 uyandı saat 13.30 daha uyuycak
Farklı çeşitleri var digerleri açıyor mu bilmiyorum
Bilmiyorum aldırdım bugün kızıma sabah denedim açken hanım efendi bı kaşığı dalgınlıkla verdim yedi gibi oldu ikinci kaşığa geldi zorla verdim ama uok yani yemedi sabretcen biraz daha deniycem bklim nasıl süreç ilerleyecek olmadı kontrole götürürken doktora sorarım. Çünkü ne yaptıysam hani olmadı ne yoğurt ne peynir meyveli olanı da yok önceden avakado muz bisküvi doğal olan yapıp içine ceviz koyuyodum az da olsa yerdi patates kizarmistim hafif yağda haslardim sebzeleri yerdi o da gitti azdi ama yerdi en azından tadına şimdi su bile veremiyorum cimiyo yemiyo sadece o da süt anne sutu
Ocean markasının iştah açıcı çinko şurubu var bebeğimin iştahı kesilince başladım faydasını da gördüm, denemenizde fayda var tabi öncesinde doktorunuza muhakkak danışın..
Tşk ederim bu hafta gitcem bklim doktor ne diyecek