Kizlar bakin

2,5 aylik bebegim hergun ayni saate agliyior yaklasik uc saat suruyor kolik dedi bazi arkadslar sizlerdede varmi ayni sorun ne yapmaliyim

Merhaba canım aramıza hoş geldin. Mucize Anne’de de sormuştun sanırım cevaplamıştım. Evet bebeğin belirli saatlerde ağlama krizlerine girmesi kolik bebek belirtisi gibi duruyor. Anneler deneyimlerini yazana kadar sende aşağıdaki yazıya göz atabilirsin.

https://mucizebebek.app/kolik-bebek-nedir/

Sagol canim aynen sordum tecrubelilerden yardim istiyorum hosbuldum :rose:

1 Beğeni

Şu an 2:30 aylık kızım var onda bir sorun yok ama oğlum kolik bir bebekti her gün aynı saatlerde kriz geçirirdi ağlama krizleri susturmak imkansızdı ben o O saatler arasında bebek arabasıyla dışarı çıkartıp gezdirmek de çare bulmuştum krize girmeden Saati yaklaştığında hemen giydirip bahçede falan gezdiriyordum açık havada iyi geliyordu Bir süre sonra saatlerde değişiklik başladı genellikle öğle vakitlerinde başlıyordu bu krizleri daha sonra akşam saatlerine geçmeye başladı Çok geç saatlerde o saatlerde dışarı çıkamayacağımız için öncesinde hemen ılık bir duş hazırlıyordum ama böyle yıkama tarzı değil içine Baş biraz dik yeter şekilde içine oturttu yordum O da kolik krizine gelmesini önlüyordu

Bende ayni seyi dusundum kafasini yikamazsam sadece su ile hafif dus aldirsam gecen gece dus aldirdim saati gelneden o gece atak olmadi bugunde kafasini yikamadan deneyeyim bakalim cok tskr ederim @Hale1010 :rose:

1 Beğeni